Stefan Ergun
Parçalı Üye
Kerem'in yerine Yunus oynayacak büyük ihtimalle. Zaha giderse yabancı bir kanat alınır herhalde ama bu yönetimle zor. Bats kaçıracağı gollerle çıldırtır bizi bu sene.Sara ve bats veya keronun yerine gelecek topcu
Kerem'in yerine Yunus oynayacak büyük ihtimalle. Zaha giderse yabancı bir kanat alınır herhalde ama bu yönetimle zor. Bats kaçıracağı gollerle çıldırtır bizi bu sene.Sara ve bats veya keronun yerine gelecek topcu
min 15 isterlerLocko’yu N.Forest almadan önce almak lazım elimizi çabuk tutmamız gerekiyor
Tier -999 lardan rengimLiseli değil mi yav bu Doruk. Açıkçası kulağına gitmiştir diye düşünmüştüm
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

yalnız kristanseni bolognada bir iki maç görmüştüm de bu kadar oynadığını bilmiyordum
herif geçen sene serie anın flaş takımının as bekiymiş
Harbiden ne saçma haber... Alırsanız 5 milyon, kiralarsanız 9 milyon...Duyduğum en kolpa haber
Harfi harfine katılıyorum Sevgili AlpayBence de Kerem kalıp Zaha gitmeli.
Zaha o kadar bireyse oynuyor ki asla asisti düşünmüyor bile.
İcardi'de düşüyor o sahada iken.
Olmadı bizde, olmayacak da bariz belli. Doku tutmayınca olmaz.
Küçük takımın starı olmak ile şampiyonluk için oynayan takımın iyi oyuncusu olmayı kabullenmek farklı şeyler.
9 Milyon kiralama teklifi asla sanmıyorum ama varsa uçağını biz aramızda denkleştirip gönderelim.
Maaşı da biz ödeyeceksek vs tarzı bir şey varsa o zaman yönetimi ilk bavulla gönderelim yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.
Locko ya cökersen Ilkay'a girerlerlockoya çökerler