Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3437.webp

Köhn 450 k maaş alan 3.5 bonservis ile gelen bir oyuncu yani burda abartıldığı kadar bekleneni veremeyen bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. 3 m alan angelino bekleneni vermemişti mesela. Köhn gitmezse de öldük bittik denilecek bir durum yok o maaşta ki adamları her zaman biraz performans verirse o fiyatlara göndeririz şimdi giderse de yerine birini alırlar mı buna sizin kadar emin değilim nedense sanki veteran birisi alırlar oda oynayamaz jelert solda kaan sağda oynar gibi geliyor bana geçmiş deneyimlerime göre. Umarım yanılırım . Hele kerem gitsin diyen arkadaşlar (hem yönetim hem taraftar )yerine kimi düşünüyorlar yerli olarak bende merak ile bekliyorum transferin son gününe kadar da bekleyeceğim burda şu an kerem gitsin diyen arkadaşlardan kim yönetim yerli saçma bir oyuncuya para gömdü diye laf söylerse işte o zaman ona ben konuşacağım.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de Kerem kalıp Zaha gitmeli.

Zaha o kadar bireyse oynuyor ki asla asisti düşünmüyor bile.

İcardi'de düşüyor o sahada iken.

Olmadı bizde, olmayacak da bariz belli. Doku tutmayınca olmaz.

Küçük takımın starı olmak ile şampiyonluk için oynayan takımın iyi oyuncusu olmayı kabullenmek farklı şeyler.

9 Milyon kiralama teklifi asla sanmıyorum ama varsa uçağını biz aramızda denkleştirip gönderelim.

Maaşı da biz ödeyeceksek vs tarzı bir şey varsa o zaman yönetimi ilk bavulla gönderelim yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.
Harfi harfine katılıyorum Sevgili Alpay

Özbek yönetimi gidene kadar 100 m eur teklif edilse bile hiçbir futbolcunun satılmaması gerekiyor. Bu konuda çok sert ve kararlı olmamız gerekiyor. Boey Bakambu Tete ve Emin'in gelirleri 50 milyon eur.
Zaniolo , Yunus , Yusuf ve diğer sayısız kiralama gelirlerini saymıyorum.

Özsermayenın eksi yazdığını Dursun söyledi. Açıksa biliyoruz ki ne gelirse gelsin , kara deliğe gidiyor. Sözde krediye %50 kapama oluyor ama BB den çıkma girişimimiz yok. Arkada nasıl komisyon döndüğünü bilmiyoruz şimdi Davinson 30 a Kerem 13 e satılsa ne olacak ?

Boey Bakambu Tete gibi bir 50 m euro daha girdi. Yine BB 1/2 sine el koyacak. Kalanın 10'u ile kuzeyli bir stoper alınacak. Keremin yerine de kimbilir hangi Tete bize itilecek bir 10 da buraya böylece elde kaldı 5 arada Davindon'dan ve yerli Kerem'den olduk

Bakın köpürtülen bedelleri , komisyonları , maaş yükünün şişmesini , yenilerin tutma riskini yazmıyorum. Mesela Boey satılmasa ne olurdu ? Satıldı ne fayda gördük Köhn'ün külübü dünyaya rezil ediyor bizi.

Bu yönetim gitmeden yapılacak her harcama şüpheli işlem kategorisindedir.

Satın abi hepsini satın

Kerem 13
Köhn 7
Abdülkerim 9
Nelsson 15
Yunus 5
Çiçaldo 500k
Zaha fesih
Ziyech fesih
Cübwa fesih
Oliveira fesih

Parayı da faize koyun Erden başkan dönüşte çatır çutur yesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt