Mahmut Aslan
Aslan Üye
Dursunun otelde 1 hafta her şey dahil konaklama teklifiRdas bir de Hannovere Köhnün bir sonraki satisindan 10% verecekmisiz. Moskova'ya giderse onu da 10 taksit olaral ödeme önerisi gelebilir bizim taraftan.
Dursunun otelde 1 hafta her şey dahil konaklama teklifiRdas bir de Hannovere Köhnün bir sonraki satisindan 10% verecekmisiz. Moskova'ya giderse onu da 10 taksit olaral ödeme önerisi gelebilir bizim taraftan.

Tamam işte dediğim gibi her seneki gibi ziyarete geliyor. Barça izinde. Bir muhabir adam akıllı sorsa da bu sene TR düşünmüyorum dese bitse şu ızdırap. Acun'un kankası diye adamı fb'ye yollayıp duruyoruz, Acun'un kankası olmayan mı var yav? İlkay süper ligimize gelirse bizim formamızı giymek için gelecek. Onu da 34-35 yaşında planladı heralde.Kamptaydılar ABD'de de sanırım kamp bitmiş 2 gün izin verilmiş yani tatile TR'ye gelip buradan İspanya'ya geçme ihtimali yüksek.
sanchez giderse ucuz yollu taksitli Tutayı bağlayabilirmiyiz diye düşünüyordum ama peşin paraya bile verirken düşünürler sanırımHannover olayindan sonra hic bir Alman kulbünden oyuncu alamazsin artik
Torreira-Sara-İlkay çok iyi bir 4-3-3 orta sahası olur
Bu karakter ve şeref analizi nerden geliyorilkayın karakterinin ve şerefinin noksan olduğu aşikar
trye gelirse kadıköydeki kulüp olur
ben anlarımBu karakter ve şeref analizi nerden geliyor
2024-2025 sezonu muhtemel kadronun 10 numarasında Mertens ana planda ilk 11 düşünülüyorsa büyük sıkıntı var demektir