Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Jelert Sanchez Nelson Locko
Torreira Sara
Sallai Ilkay BAY
Icardi

- sol bek ?
+ İtalyadan alırdım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kamptaydılar ABD'de de sanırım kamp bitmiş 2 gün izin verilmiş yani tatile TR'ye gelip buradan İspanya'ya geçme ihtimali yüksek.
Tamam işte dediğim gibi her seneki gibi ziyarete geliyor. Barça izinde. Bir muhabir adam akıllı sorsa da bu sene TR düşünmüyorum dese bitse şu ızdırap. Acun'un kankası diye adamı fb'ye yollayıp duruyoruz, Acun'un kankası olmayan mı var yav? İlkay süper ligimize gelirse bizim formamızı giymek için gelecek. Onu da 34-35 yaşında planladı heralde.

------------------------------------------------------------ icardi
-----------------------------------nuno santos---------------------------------barış
----------------------------------------------sara--------------------------ilkay
----------------------------------------------------------torreira
-------------------------------locko-----------theate---------------sanchez---------jelert
---------------------------------------------------------muslera

Herkes İlkay yazmış kadrolara fakat bence fbye gidiyor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilkayın karakterinin ve şerefinin noksan olduğu aşikar

trye gelirse kadıköydeki kulüp olur

Elde bir dünya gönderilecek oyuncu varken, tsye Batista Mendy karşılığında takas önerirdim , iyi rotasyon olurdu adımıza

2024-2025 sezonu muhtemel kadronun 10 numarasında Mertens ana planda ilk 11 düşünülüyorsa büyük sıkıntı var demektir

Yahu kerem ve köhn için 20 milyonlar zaha için 5,10 milyon piyango gibi.
Ama işte transfer sezonunun sonu başımızdaki iş bilmez nasıl kapatacaklar eksikleri.Yoksa oyunculara gelen teklfiler muazzam.

Bizim bir tame hızlı tempolu bir 6-8 karışımı bir adam almamız lazım.
Şu umutsuz ortamı tam tersine çevirmek için 2,3 nokta transfer şart.Heleki orta saha alınmasın çok büyük sıkıntı olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt