Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.139
- 10.514
- 1.303
Zaha giderse Kerem yollanmaz herhalde 1 sezon da onun nazını tribini çekeceğiz gene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştirmek kapıya koymak değildir..Okan hoca eleştirilmez biri değil ben olsam Beşiktaş maçından sonra kapıya koyardım.
Bu kadar başarılı olmuş yabancı bi hoca olmaması da etken tabi.ama yabancı hocayı eleştirince bu kadar ses çıkmıyor gibi : ) sanki yerli hoca konusunda daha hassas taraftarlar bana öyle geliyor
Yazılan çoğu yazı eleştiri değil bence aklımıza geleni dilin kemigi olmadan yazmak daha çokama yabancı hocayı eleştirince bu kadar ses çıkmıyor gibi : ) sanki yerli hoca konusunda daha hassas taraftarlar bana öyle geliyor
Yunus o fizikle ancak u16 da oynar rdasZaha ve kerem yollanacaksa ozaman oguz’u neden almadik
Simdilik yunus döndügü icin kanat rotasyonunda fazlalik var ama iki oyuncu eksilirse oguz’u almamis olmak pahaliya mal olur
Zaha,kerem,yunus,ziyech,baris ve yusuf demir
Sol cizgi 1-baris 2-kerem 3-zaha idi gecen sezonun son haftalari
Sag cizgi ise 1-ziyech 2-yunus 3-yusuf
1 oyuncunun eksikmesi etkilemez
Ama kerem ve zaha birlikte yollanirsa ozaman oguz neden alinmadi demek dogru bir elestiri olur
Büyük ihtimal bir yabanci oyuncu gelir
Hadi diyelim yeni aldığın sakat geldi. Kadroda geçen sene ligde 30+ maça çıkmış sağ bek var ama o da oynamıyor. Elinde başka sağ bek yokken neden oynamıyor?Ligin 2. yarısı sağ bekin yoktu akşamki maçta yine yok fıkra bu kadar...
Birşey soyliyimi dobuis su 2 senede sol bek oynayanların en iyisiydi. En komik olay bu.Hadi diyelim yeni aldığın sakat geldi. Kadroda geçen sene ligde 30+ maça çıkmış sağ bek var ama o da oynamıyor. Elinde başka sağ bek yokken neden oynamıyor?
Kaan yerine süper kupada Dubois'i oynatılabilirdi akşamda oynatılabilir ama şunu es geçmemek lazım hazırlık döneminde inanılmaz kötüydü bu yönden net bir şey diyemiyorum ama Kaan'da oynamamalıydı farklı bir çözüm bulmalıydık.Hadi diyelim yeni aldığın sakat geldi. Kadroda geçen sene ligde 30+ maça çıkmış sağ bek var ama o da oynamıyor. Elinde başka sağ bek yokken neden oynamıyor?
yapma yawwwwwwwwOkan hoca eleştirilmez biri değil ben olsam Beşiktaş maçından sonra kapıya koyardım.
Hakikaten kendi mevkisi bile değilken baya oynuyordu adam. Hayır adamı tüm hazırlık maçlarında oynattık kadro dışı da bırakmıyoruz, oynatmıyoruz daBirşey soyliyimi dobuis su 2 senede sol bek oynayanların en iyisiydi. En komik olay bu.