Yener Bardan
Ulubatlı Souness
Hadi inş.Crystal Palace, Wilfried Zaha’nın sezon sonuna kadar kiralanması için Galatasaray ile 9 milyon Euro karşılığında anlaştı. (South London Press)
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi inş.Crystal Palace, Wilfried Zaha’nın sezon sonuna kadar kiralanması için Galatasaray ile 9 milyon Euro karşılığında anlaştı. (South London Press)
kubiolo zaha kanatlarıyla cl alacağız zanneden gs taraftarları geldi aklıma
Bu kadar oyuncu yollayıp alıp elden çıkarıp şampiyon olmak da buyuk bir başarı.Raşika kiraladık sisteme uydu daha iyisini alacaz dedik bonservisini almadık.
Zaniolo aldık sisteme uymadı yolladık.
Tete aldık sisteme uymadı yolladık.
Zaha aldık sisteme uymadı yollamaya çalışıyoruz.
Ziyech aldık sisteme uymadı yollamaya çalışıyoruz.
Yusuf aldık sisteme uymadı kiraya yolladık, bu sene de yollarız.
Yunus var sisteme uymadı iki sene kiraya yolladık, bu sene de yollarız.
İki senede hiç edilen kanat oyuncuları bunlar. Diğer mevkiler de bundan farksız. Transferi sisteme göre yapmayıp neye göre adam seçiyorlar acaba bunlar? Okan hoca neye göre onay veriyor bu adamlara? Dingonun ahırı gibi kulüp.
Eleştirenler ciddiye alinmamaliymis. Bura pohpohlama yeri mi tam cozemedimhele bi de bu eleştirilere kendini ingiliz prensi gibi görüp üst perdeden konuşanlar var onlar tam komedibi konuda yanlış düşünüyor olmaları kesinlikle imkansız, her boku onlar bilir
![]()
Abicim her gelen mi sakat yahu. Gelen adam 5 haftadan önce oynayamıyor.Okan hoca bu aralar elestirilmeyi bir hayli hak ediyor ama isin ucunu kacirmayalim. Belli ki Jelert gercekten sakat ve hazir degil. Okan hoca napsin? Zorla mi oynatacak? Ben evlatcilik yaptigini da görmedim. Yeri geldi Kerem'i bile kesti kadrodan.
Ya abi bir maçta kötü olabilirsin, planın tutmamıştır, oyuncu gününde değildir, hakem kötüdür vs. Ama vasat bi takıma karşı iki ayaklı bir turun ikisinde de kötüysen yeterli çalışmamışsın demektir. Turu kaybetsen bile bi direnç, oyun bir şey koyarsın ortaya. Aynısı geçen sezon sonu maçları, FB derbisi ve BJK süper kupa maçı için de geçerli, bunların tamamında kötüysen sistemin yetersiz demektir, iyileştirmelisin.Ilk prag maçida kotuyduk onlarda balik hafizasi var galiba.Icardi son dk atmasa 2 2 bitecekti.O mactada deli gibi geçiş yiyorduk.
Okan hoca eleştirilmez biri değil ben olsam Beşiktaş maçından sonra kapıya koyardım.Soyismini boşuna değiştirmedikleri belli.
Boşver abi biz her şeyi eleştiren Galatasaray düşmanlarıyızhele bi de bu eleştirilere kendini ingiliz prensi gibi görüp üst perdeden konuşanlar var onlar tam komedibi konuda yanlış düşünüyor olmaları kesinlikle imkansız, her boku onlar bilir
![]()
Bu açıklamaya istinaden Apo-Wendel takası diyorlar twiter'da G.Sara Wendel orta sahası çok ofansif olmaz mı ya?
valla bilemiyom artık çözemiyorum, mesela yarın hataya karşı yine saçma sapan kontralar vereceğiz ama olsun arada olur öyle şeylerEleştirenler ciddiye alinmamaliymis. Bura pohpohlama yeri mi tam cozemedim
Dostlar lütfen yazılanı doğru anlayıp demagoji yapmayalım. Kimse kötü oyun, rezil oyun, bu ne biçim oyun demiyor.
Ortada bir sistem varsa iki sezondur güya bu sisteme göre yapılan transferler neden tutmuyor?
Neden büyük beklentilerle gelen adamlar bu adamlar sisteme uyduramadığımız için pişmaniye oluyor?
Futbolcuların canı istemediğinde başka bir plan devreye sokup maçı alamasak bile neden iyi oyun göremiyoruz?
Gibi sorular soruyoruz.
Bunun cevabı iki senedir şampiyon olduk, şu kadar puan topladık değil yahu. O zaman ben de şunu sorayım, rekor puanla şampiyon olan mükemmel takım neden S.Prag'dan iki maçta toplam 6 gol yedi, neden Ziraat'ten Şubat ayında elendi, Süper Kupa maçında 5 yedi?
Kerem ve Zaha nın geçen seneyi bitirdiği hallerine bakıyorum Ziyech in bitirdiği haline bakıyorum Ziyech daha tercih edilesi. Kerem veya Zaha ne zaman ki Ziyech den daha çok katkı sağlar o zaman oynasınlar tabii kiziyech çok mu iyi
ama yabancı hocayı eleştirince bu kadar ses çıkmıyor gibi : ) sanki yerli hoca konusunda daha hassas taraftarlar bana öyle geliyorYok abi hiç bir şey söylemeyeceğiz. Fatih hocanın oyununu eleştirirsin vay efendim sen FT düşmanısın. Okan'ın transferlerini eleştirirsin vay efendim bu adam iki senedir nasıl şampiyon oldu. El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış diye bir laf var, tam bizim memleketin insanına uygun bu söz. Şu an olimpiyatlarda yaşanıyor işte bu canlı canlı![]()
Hatay'ı Hatay'la yenecegizvalla bilemiyom artık çözemiyorum, mesela yarın hataya karşı yine saçma sapan kontralar vereceğiz ama olsun arada olur öyle şeyler
Görüşüne saygı duyarım ama tamamen yanlış bir düşünce kafası.Okan hoca eleştirilmez biri değil ben olsam Beşiktaş maçından sonra kapıya koyardım.