Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raşika kiraladık sisteme uydu daha iyisini alacaz dedik bonservisini almadık.
Zaniolo aldık sisteme uymadı yolladık.
Tete aldık sisteme uymadı yolladık.
Zaha aldık sisteme uymadı yollamaya çalışıyoruz.
Ziyech aldık sisteme uymadı yollamaya çalışıyoruz.
Yusuf aldık sisteme uymadı kiraya yolladık, bu sene de yollarız.
Yunus var sisteme uymadı iki sene kiraya yolladık, bu sene de yollarız.

İki senede hiç edilen kanat oyuncuları bunlar. Diğer mevkiler de bundan farksız. Transferi sisteme göre yapmayıp neye göre adam seçiyorlar acaba bunlar? Okan hoca neye göre onay veriyor bu adamlara? Dingonun ahırı gibi kulüp.
Bu kadar oyuncu yollayıp alıp elden çıkarıp şampiyon olmak da buyuk bir başarı.
Ama hala bir sağlam oyun planımız yok gibi Bayern ile içerideki maç çok iyi oynadık hoca bir daha ayni kadroyu oynatmadı

hele bi de bu eleştirilere kendini ingiliz prensi gibi görüp üst perdeden konuşanlar var onlar tam komedi :) bi konuda yanlış düşünüyor olmaları kesinlikle imkansız, her boku onlar bilir :)
Eleştirenler ciddiye alinmamaliymis. Bura pohpohlama yeri mi tam cozemedim

Okan hoca bu aralar elestirilmeyi bir hayli hak ediyor ama isin ucunu kacirmayalim. Belli ki Jelert gercekten sakat ve hazir degil. Okan hoca napsin? Zorla mi oynatacak? Ben evlatcilik yaptigini da görmedim. Yeri geldi Kerem'i bile kesti kadrodan.
Abicim her gelen mi sakat yahu. Gelen adam 5 haftadan önce oynayamıyor.

Ilk prag maçida kotuyduk onlarda balik hafizasi var galiba.Icardi son dk atmasa 2 2 bitecekti.O mactada deli gibi geçiş yiyorduk.
Ya abi bir maçta kötü olabilirsin, planın tutmamıştır, oyuncu gününde değildir, hakem kötüdür vs. Ama vasat bi takıma karşı iki ayaklı bir turun ikisinde de kötüysen yeterli çalışmamışsın demektir. Turu kaybetsen bile bi direnç, oyun bir şey koyarsın ortaya. Aynısı geçen sezon sonu maçları, FB derbisi ve BJK süper kupa maçı için de geçerli, bunların tamamında kötüysen sistemin yetersiz demektir, iyileştirmelisin.

hele bi de bu eleştirilere kendini ingiliz prensi gibi görüp üst perdeden konuşanlar var onlar tam komedi :) bi konuda yanlış düşünüyor olmaları kesinlikle imkansız, her boku onlar bilir :)
Boşver abi biz her şeyi eleştiren Galatasaray düşmanlarıyız :D

Dostlar lütfen yazılanı doğru anlayıp demagoji yapmayalım. Kimse kötü oyun, rezil oyun, bu ne biçim oyun demiyor.

Ortada bir sistem varsa iki sezondur güya bu sisteme göre yapılan transferler neden tutmuyor?
Neden büyük beklentilerle gelen adamlar bu adamlar sisteme uyduramadığımız için pişmaniye oluyor?
Futbolcuların canı istemediğinde başka bir plan devreye sokup maçı alamasak bile neden iyi oyun göremiyoruz?
Gibi sorular soruyoruz.
Bunun cevabı iki senedir şampiyon olduk, şu kadar puan topladık değil yahu. O zaman ben de şunu sorayım, rekor puanla şampiyon olan mükemmel takım neden S.Prag'dan iki maçta toplam 6 gol yedi, neden Ziraat'ten Şubat ayında elendi, Süper Kupa maçında 5 yedi?

Kötü oyun rezil oyun hoca degil diyenler var kimse demiyor degil yani

Sen dememis olabilirsin bilemiyorum

Transferlerle ilgili görüsümü belirtmek isterim

22/23 sezonu bence basarili bir transfer dönemi gecirdik,abdulkerim savunma da iyi isler yaptilar,torreira zaten damga vurdu,oliviera sezon baslangicinda cok iyiydi bayagi katkisi vardi takima ama daha sonra form düsüklügü yasadi(kariyerinde genel de tek sezonluk kiralanmis burda hata yapildi 5 senelik sözlesme ile)

Mertens yine nokta atisi,icardi ilk sezonunda bir derbi canavariydi

Rashica cok iyi bir performans sergiledi

Dubois’in sansizligi boey’nin yükselisi oldu

Sadece seferovic transferi kötüydü ve bu yüzden hemen icardi hamlesi yapildi

Midstjo da alternatif olarak alindi orta sahaya ve kritik anlarda katki sagladi adana demir maci mesela

23/24 sezonu icin haklisin

Kesinlikle yanlis bir transfer planlamasi yapildi

Bunun nedenini erden timur altayli nin program da acikladi

Bonservis ödeyemedigimiz icin bonservisi elinde olan oyunculara gitmek zorundaydik,100 oyuncu arasindan bir secim yapmak var iken biz 5 oyuncu arasinda secim yapmak zorunda kaldik dedi

Cl’ye kalinca limit acildi sanchez’i aldik 9 milyon’a,bu dediklerimin kaynagi erden timur altayli programinda acikladi

Ama gecen sezon icin haklisin

Rashica,icardi,sol bek,orta saha ve mertens ile rotasyona girecek bir 10 numara gerekiyordu ama sacmaladik

Yok abi hiç bir şey söylemeyeceğiz. Fatih hocanın oyununu eleştirirsin vay efendim sen FT düşmanısın. Okan'ın transferlerini eleştirirsin vay efendim bu adam iki senedir nasıl şampiyon oldu. El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış diye bir laf var, tam bizim memleketin insanına uygun bu söz. Şu an olimpiyatlarda yaşanıyor işte bu canlı canlı :)
ama yabancı hocayı eleştirince bu kadar ses çıkmıyor gibi : ) sanki yerli hoca konusunda daha hassas taraftarlar bana öyle geliyor

Barış harici bütün kanatlar gitmeli ama bu da çok büyük kumar olur şu vakitte. temmuz ayının ortasına kadar çözmemiz gereken işlerdi bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt