Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images
Barisa bak milli duygular ayagina kuşlara elletiyor kendini pess.

Akşama futbolumsu bir şeyler izlesek de tayyaremiz kalksa biraz

Adamın dibi bu çocuk

Kereme sağbek solbek oyna dense oynamak istememesini geçtim bana nasıl bunu söylersiniz diyip 3 sene trip atardı barış sesini bile çıkarmadan 5 mevkide oynadı

Kerem teklifin t si yokken gidiyorum krizlerine girdi barışa dünya devleri teklif yaptı galatasarayım kal derse kalırım dedi kaldı

Fotolarda dışlandı tek bir açıklama,twit,story gibi boş işlerle uğraşmadı,kereme yapılsa şu an sosyal medyadan paragraf paragraf açıklama yapıyodu

Kahpe gedson topu sahaya bıraktı barış gidip cevabını verdi kerem bey duş başlığına trip atarken

Barış artık 1 nolu kırmızı çizgimizdir
Adam oğlu adamdır

Wilfin kıymetini bilemedik heis

Palasta olmasından da mutluluk duyarım şahsen ama umarım wilfi beğenmemeyi bi personalite haline getirmiş bi kaç rtaşımızın sandığı üzre wilfin kritik anlarda verdiği katkıyı vericek adam bulmak kolaydır. Hiç sanmıom zira

Kerem akturkoglundan olumsuz cevap alan Spartak Moskova , Cengiz Ünder icin Fenerbahceye 9 milyon Euro teklif etti

-Ahmet Selim Kul

keremin 2 büyük sorunu var 1 .Çok kötü bir top kontrolü var ki bu zamana kadar geliştirerbilirdi hiçbir ilerleme yok demekki çalışmıyor bu konuya 2 * ve en sıkıntılısı çok çabuk ama çok demorolize oluyor yetmiyor bu moral bozukluluğu takımada sirayet ediyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt