- 23 Aralık 2008
- 65.199
- 63.024
- 5.103
Barisa bak milli duygular ayagina kuşlara elletiyor kendini pess.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barisa bak milli duygular ayagina kuşlara elletiyor kendini pess.
insan ilişkileri kuvvetli bir insan görüyorum
aynen bende sağdakini beğendim formayı yaniSağdaki forma yüzünden Telefonu elimden düşüruyordum çok etkili gerçekten
Wilfin kıymetini bilemedik heisEd arons ve sami mokbel yazdıysa hakikat payı yüksektir
Daha kotu bir sol bek getirirler.Köhnden acilen cikmak lazim cok acil
bu kadroyla çıkarsa okan direkt ben yapamıyorum deyip istifa etsin.Demirbay dubualı kadro kesin yenilirakşam;
icardi
barış-mertens-ziyech
torreira-demirbay
köhn-abdulkerim-sanchez-dubois
muslera
kötü zamanda biz varız zaten Galatasaray bizi hiç iyiyken çağırdı mı ihtiyaç varken geldik biz onun için Galatasaray'ın kötü zamanlarında yanlarındayımKeremle barışın arası benimle @Feramuz Kayalar in arası gibi bir açılıp bir kapaniyor ama aslolan GS
Göze hoş görünüşu olsun sanatı ve tarzı olsun baya hoş bir formaymış cidden yakından görmek isterdim.aynen bende sağdakini beğendim formayı yani
Keremsiz 11 olmaz barış sagbek kerem 11akşam;
icardi
barış-mertens-ziyech
torreira-demirbay
köhn-abdulkerim-sanchez-dubois
muslera
Adamın dibi bu çocuk
duruşu yeter keşke komple görebilseydik fomayı boydan boya yaniGöze hoş görünüşu olsun sanatı ve tarzı olsun baya hoş bir formaymış cidden yakından görmek isterdim.
Wilfin kıymetini bilemedik heis
barış için keremi çeyrek ekmek gibi yerimKerem militanı olup barış karşıtı olmak manyak bişey
barışı kıskanıyorlar. onun çeyreği kadar topçu olmadığı için malum kişiKerem militanı olup barış karşıtı olmak manyak bişey