Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.322
- 76.383
- 4.218
Maaşı içindedir.Maaşı biz vermiyorsak manyak para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşı içindedir.Maaşı biz vermiyorsak manyak para
Tamamı olmasa bile en kötü 4-5 milyon civarını biz öderiz.Kira parasi mantikli gelmiyo ya maasi icinde muht zani gibi
Bir daha tribal adam almasınlar şu takımaZaha 7 alıyor, İcardi 10 alıyor. Bir kısmını sponsorlar karşılıyordu, bu sene de karşılıyorlar mı bilmiyorum.Oyuncular ile nasıl sözleşmeler yapmışız, kimseye açıklamıyor gerçekten yonetim. Zahaya 9 milyon euro kiralama bedeli alıyorsak senelik Kim bilir ne aliyor zaha ? Icardi de 20ye yakın alıyordur, bonuslarla vs. Inanilmaz rakamlar.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mümkün değil yavMaaşı biz vermiyorsak manyak para
30 top kaybiBugün kerem hattrick var
Yav ne alaka ya, biraz takip etsene açıklamaları falanOyuncular ile nasıl sözleşmeler yapmışız, kimseye açıklamıyor gerçekten yonetim. Zahaya 9 milyon euro kiralama bedeli alıyorsak senelik Kim bilir ne aliyor zaha ? Icardi de 20ye yakın alıyordur, bonuslarla vs. Inanilmaz rakamlar.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maximin de 8 e kıralandı9 milyon kiralama ücreti nasıl oluyor yav bonservisiyle vermişizdir.
Pl olunca mevzu paralar ilginç olabilir.Mümkün değil yav
Maaşını biz öderiz, adamlar vergiyi ödemekten yırtar, bize limit açılır.9 milyon kiralama ücreti nasıl oluyor yav bonservisiyle vermişizdir.
Bonuslar va imaj hakları nedir bilmiyoruz. Eskisi gibi şeffaf degil aciklamalar.Zaha 7 alıyor, İcardi 10 alıyor. Bir kısmını sponsorlar karşılıyordu, bu sene de karşılıyorlar mı bilmiyorum.
Zaha 31 yaşında olduğunu düşünürsek güzel para.maximin de 8 e kıralandı
maası biz ödüyorsak bize 2 civarı para kalırZaha 31 yaşında olduğunu düşünürsek güzel para.
maaşının bir kısmını araplar ödüyormaximin de 8 e kıralandı