Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllarca premier ligde top koşturmuş adam twitterda 31ci ergenlere laf yetiştiriyo şaka gibi :asd: Bir daha tribal adam almasınlar şu takıma

Oyuncular ile nasıl sözleşmeler yapmışız, kimseye açıklamıyor gerçekten yonetim. Zahaya 9 milyon euro kiralama bedeli alıyorsak senelik Kim bilir ne aliyor zaha ? Icardi de 20ye yakın alıyordur, bonuslarla vs. Inanilmaz rakamlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaha 7 alıyor, İcardi 10 alıyor. Bir kısmını sponsorlar karşılıyordu, bu sene de karşılıyorlar mı bilmiyorum.

Oyuncular ile nasıl sözleşmeler yapmışız, kimseye açıklamıyor gerçekten yonetim. Zahaya 9 milyon euro kiralama bedeli alıyorsak senelik Kim bilir ne aliyor zaha ? Icardi de 20ye yakın alıyordur, bonuslarla vs. Inanilmaz rakamlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav ne alaka ya, biraz takip etsene açıklamaları falan

Takıma lazım olan Rabiot. Amrabatla üretkenlik eksikliği çekeriz, 10 numara ile de defansif zafiyetler devam eder. Rabiot iki tarafa da ilaç olur.

Zaha'nın gidişi üzmez takımla bir türlü tam senkronu sağlayamamış bir isimdi. Kalitesi yüksek olsa da sahada tam olarak bu kaliteyi gösterdiğini söylemek zor. Kerem-Barış gibi isimlerin fiyat/performans katkısının yanında Zaha çok lüks hele de yedekte bekleyecekse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt