Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara Demirbay'dan daha kötüydü yalnız aldığı sürede. İlk maç alışmasına veriyorum tabi ama. Yani Demirbay ile başlaması doğruymuş hocanın.Demirbay bu maçta bile üstünlük kuramıyor hangi maçta kuracaksın.
Bizim Ziyech'i de göndermemiz lazım. hiç uygun değil bir de bitiricilik kötü olunca sadece eksi yazıyor. Barış'ın sağ kanat yapıp sola Rashica tarzı bir adam atmamız lazım.Hızlı bir şekilde kim gidiyor kalıyor artık karar verilsin. Sağ bek alınacaksa hızlıca alınsın, daha fazla vakit kaybının telafisi olmayabilir artık.
Yine Berkan olmalıydı girdikten sonra inanılmaz rahatlattı.Sara Demirbay'dan daha kötüydü yalnız aldığı sürede. İlk maç alışmasına veriyorum tabi ama. Yani Demirbay ile başlaması doğruymuş hocanın.
Baba yeter trolluk falan senin kadar insanı yoran başka biri görmedim bu forumdaGördük bayı
Berkan Hatay maçı için defansif kalır diye düşünüldü sanırım, zaten sol bekte bitirdi maçı, Jokerimiz yine Bay ve Berkan. Sağ bek Bay sol bek BerkanYine Berkan olmalıydı girdikten sonra inanılmaz rahatlattı.
20 milyonmuz varken Melo gibi bir oyuncu bulamadık. Höjberg falan gelse mesela ortasaha net bizim olurdu. O paraya alınan oyuncu soru işareti olmamalıydıOrta saha aldik, hala orta saha eksik
Nasil beceriyoz yav
İşte fıkra gibi bir olay...Berkan Hatay maçı için defansif kalır diye düşünüldü sanırım, zaten sol bekte bitirdi maçı, Jokerimiz yine Bay ve Berkan. Sağ bek Bay sol bek Berkan![]()
Torriera gibi 8 bulamayız. İleride bayağı top kapacagida bariz belli. Arkayı süpürecek adam almayı akıl ederlerse harika olacakTorreira 8 olmaz diye kim diyor adam taş gibi dinamo oynuyor tam bir istasyon en iyisi Amrabat alıp geçelim.
Bence Ziyech kalmalı, sonradan girip kurtaracak oyuncu da lazım. O tarz oyuncu kalmıyor takımda.Bizim Ziyech'i de göndermemiz lazım. hiç uygun değil bir de bitiricilik kötü olunca sadece eksi yazıyor. Barış'ın sağ kanat yapıp sola Rashica tarzı bir adam atmamız lazım.
seni mutlu etmeye mı calısacagızBaba yeter trolluk falan senin kadar insanı yoran başka biri görmedim bu forumda
İşte onun yolu Amrabat tam bir süpürgeTorriera gibi 8 bulamayız. İleride bayağı top kapacagida bariz belli. Arkayı süpürecek adam almayı akıl ederlerse harika olacak