Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.487
- 20.833
- 2.233
Yıldız kanat filan bu saatten sonra zor. Sallai + solbek + 6.5 numara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben anladim. Hatta 2sene birsey olmaz bizdenBu sene bir cacık olmayacağını bakalım ne zaman anlayacaksınız.
Forumdaki tek mutlu kişi sensinseni mutlu etmeye mı calısacagız
Hatay duser buyuk ihtimalhocanın bu maçı mağlup sayması lazım
takımı sert hale getirmeli
ayrıca topu çevirme hızı atmalı
açıkçası bugün biz kazanmadık hatay kaybetti
Bitir hoca bitir
Engin baytar dönemi sağ iç kanat karışımı gibi diyorsun.Takim futbol namima gelisme gostermedigi surece istersen 10 tane transfer daha yapsinlar Okan Buruk'a bir cacik olmaz bu sene bu oyunla.
Bir defa ezberlenmis 2 senedir ayni oyun sablonundan vazgecmeli, millet biliyor artik bu oyuncu ve bundan dolayi cok etkili de olamiyoruz. Ayni zamanda saha icinde bazi seyleri netlestirmek lazim;
bu takimin as stoperi Sanchez. Yaninda kim oynar bunu Okan Buruk Nelsson ve Abdulkerim'le oturup ; 'sizden biri olacak' diye net mesaj vermeli. Bu sekilde belki aralarinda rekabet olur bu mevki icin.
Sara'yi da acil olarak takima adapte etmesi lazim ama Torreira'nin yaninda olur mu olmaz mi bende soru isareti oldu suan. Bu cocugun hizi fena degil, en onemlisi topla da gidebiliyor. Eger Mertens oynayacaksa, Ziyech yerine bile denerdim Sara'yi en azindan orada hareketlilik getirir.
Transfer yapmak lazim yinede, bir bek transferi daha sart bu takima ve bir orta saha oyuncusu gerekiyor oyle yada boyle. Dogru adamlari getirsinler artik bu saatten sonra yanlis bir karar sezonu olumsuz bir sekilde etki edebilir.
aslında ziyek gitmeli ama maaşı ucuz diye kimsenin sesi cıkmıyor@Recep Buruk Şunu anlarım, Wilf mi Kerem mi gitsin dense, maaşı ile orantısız olan Wilf gitmeli derim; ama kiralım olmamalı bence. Kerem maaş olarak Wilf kadar kadroya yük değil, Okan hoca zaten Kerem tercihi ediyor oyununa.
geçiş hücumlarını engelleyecek futbolcu önerir misiniz
Tskler
Topla gidemeyen adamdan ortasaha olmaz al veri demirbayda yapıyor. Henüz erken ama Berkan formayı alır yineSara Demirbay'dan daha kötüydü yalnız aldığı sürede. İlk maç alışmasına veriyorum tabi ama. Yani Demirbay ile başlaması doğruymuş hocanın.