Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün aksam mac heyecanından çok eleştirmişiz gece maçı tekrar izledim ama o sıcağa rağmen çok da kötü top oynamamışız

Aşırı bi negatiflik var taraftarda da forumda da, bu negatiflik hocaya da topcuya da yansıyor

3.58 xg yapmışız, penaltıyı çıkarsak yine 3’e yakın bir xg yapar. Tamam çok önemi yok bu istatistigin ama takıma daha Jelert ve Sara entegre olacak, üstüne belki bi sol bek alacağız, bi orta saha alacağız

Dünkü galibiyetin önemini negatif hava sebebiyle kavrayamadık ama 10-12 hafta sonra anlayacağız
reisim dün rezalet top oynadık kabul edelim

bu takımdan hiçbir şey beklenmemesi gerektiğini gözler önüne serdi resmen

geçen hafta jkdan 5 yiyince bu kadar ağır konuşmamıştım, hatay maçında herşeyin belli olacağını demiştim

ezeli rakibinden 5 yiyen bi takım bi sonraki hafta böyle silik futbol oynayamaz, oynuyorsa da orada çok büyük problemler var demektir

reisim dün rezalet top oynadık kabul edelim

bu takımdan hiçbir şey beklenmemesi gerektiğini gözler önüne serdi resmen

geçen hafta jkdan 5 yiyince bu kadar ağır konuşmamıştım, hatay maçında herşeyin belli olacağını demiştim

ezeli rakibinden 5 yiyen bi takım bi sonraki hafta böyle silik futbol oynayamaz, oynuyorsa da orada çok büyük problemler var demektir
Kupon konusunda 3lü 2 kupon gönder

Tetê - Spelersprofiel 24/25 | Transfermarkt
Nokta atış olur

Biz bunu daah önce yaşadık dolayısıyla transferleri bu yıl kampa yetiştirecez herkes rahat olsun diyen başkan ve akşam ilk lig maçına çıkan 11👇

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240810-113619.webp
    Screenshot_20240810-113619.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 36
bu sene bjk arkasında bitiririz ligi. yeni bir ortasaha daha alıyorlar. fizik olarak baya iyi durumdalar

muslera
xxx sanhez xxx xxx
torriera xxx
xxx xxx barış
icardi
ilk onbirimizde, elit seviyede özelliklere sahip olan 5 oyuncumuz var bence. kalan oyuncuları kötülemiyorum bu arada. bu 5li çok iyi.

Bu kadroya sara,jelert,nelson girer.
Onun dışında sol bek,6-8 karışımı hızlı orta saha ve hızlı birebirde etlili bir sol kanat.

Muslera-günay
Jelert-kaan
Sanchez-kaan
Nelson-apo
Transfer-yasin özcan
Torreira-berkan
Transfer-kerem
Sara-mertens
Transfer-kerem
Barış-ziyech-yunus
İcardi-batsuayi

Şöyle bir kadro muazzam olurdu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün aksam mac heyecanından çok eleştirmişiz gece maçı tekrar izledim ama o sıcağa rağmen çok da kötü top oynamamışız

Aşırı bi negatiflik var taraftarda da forumda da, bu negatiflik hocaya da topcuya da yansıyor

3.58 xg yapmışız, penaltıyı çıkarsak yine 3’e yakın bir xg yapar. Tamam çok önemi yok bu istatistigin ama takıma daha Jelert ve Sara entegre olacak, üstüne belki bi sol bek alacağız, bi orta saha alacağız

Dünkü galibiyetin önemini negatif hava sebebiyle kavrayamadık ama 10-12 hafta sonra anlayacağız
Takım iyi oynadı hocam zaten bakma sen millete çok pozisyon kaçırdık atsak farklı konuşulurdu dahada form tutar bu takım 3-4 haftaya şampiyonluk konuşuruz burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt