Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.111
- 4.157
- 1.278
Ligin acik ara en iyi stoper
Bu kadar aciz olduğumuz bir transfer dönemi yaşanmadı hiç
Yasanmisdi malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar aciz olduğumuz bir transfer dönemi yaşanmadı hiç
Afiyet olsun Feramuzum , bu GS kahvaltıda içirirGünaydın gökhanım erkenden başladık içmeğa
reisim dün rezalet top oynadık kabul edelimDün aksam mac heyecanından çok eleştirmişiz gece maçı tekrar izledim ama o sıcağa rağmen çok da kötü top oynamamışız
Aşırı bi negatiflik var taraftarda da forumda da, bu negatiflik hocaya da topcuya da yansıyor
3.58 xg yapmışız, penaltıyı çıkarsak yine 3’e yakın bir xg yapar. Tamam çok önemi yok bu istatistigin ama takıma daha Jelert ve Sara entegre olacak, üstüne belki bi sol bek alacağız, bi orta saha alacağız
Dünkü galibiyetin önemini negatif hava sebebiyle kavrayamadık ama 10-12 hafta sonra anlayacağız
Hayranıyım üstadınbarış kralın net asistini yedi yaw.
o tarz paslara wesleyden alışıktık biz
Kupon konusunda 3lü 2 kupon gönderreisim dün rezalet top oynadık kabul edelim
bu takımdan hiçbir şey beklenmemesi gerektiğini gözler önüne serdi resmen
geçen hafta jkdan 5 yiyince bu kadar ağır konuşmamıştım, hatay maçında herşeyin belli olacağını demiştim
ezeli rakibinden 5 yiyen bi takım bi sonraki hafta böyle silik futbol oynayamaz, oynuyorsa da orada çok büyük problemler var demektir
Para puşta yakışırBize para yaramıyor
Nokta atış olur
mesela şu adamı bile alamadılar
muslerailk onbirimizde, elit seviyede özelliklere sahip olan 5 oyuncumuz var bence. kalan oyuncuları kötülemiyorum bu arada. bu 5li çok iyi.
xxx sanhez xxx xxx
torriera xxx
xxx xxx barış
icardi
Takım iyi oynadı hocam zaten bakma sen millete çok pozisyon kaçırdık atsak farklı konuşulurdu dahada form tutar bu takım 3-4 haftaya şampiyonluk konuşuruz buradaDün aksam mac heyecanından çok eleştirmişiz gece maçı tekrar izledim ama o sıcağa rağmen çok da kötü top oynamamışız
Aşırı bi negatiflik var taraftarda da forumda da, bu negatiflik hocaya da topcuya da yansıyor
3.58 xg yapmışız, penaltıyı çıkarsak yine 3’e yakın bir xg yapar. Tamam çok önemi yok bu istatistigin ama takıma daha Jelert ve Sara entegre olacak, üstüne belki bi sol bek alacağız, bi orta saha alacağız
Dünkü galibiyetin önemini negatif hava sebebiyle kavrayamadık ama 10-12 hafta sonra anlayacağız