- 22 Ağustos 2010
- 32.799
- 37.571
- 3.033
yeni topçu alın veli ağabeyimin karnı acıkmış
dursun-metin-cenk gitsin.
erden timur geri dönsün.
bir tane topçu istemem. orta sahada berkan ile oynayalım yine şamp oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni topçu alın veli ağabeyimin karnı acıkmış
Kopenhag'dan alınacak tek kanat oyuncusu bardghji.Kopenhagdan Elias Achouri'yi alak bari Zahanin yerine , tanidikdan alalim iyi olur.
Kaleci ve forvet olabilir :dhocanın dediği 2 mevki nedir sence
Şükürler olsunMerhaba arkadaşlar transferde önemli gelişmelerin olduğu bilgisine ulaştım
onu bize yar etmezler de bu Elias da bizde iyi is yapar eminimKopenhag'dan alınacak tek kanat oyuncusu bardghji.
başkan ve fd derim ben. Yok mu avrupada şöyle wonderkid bir başkanKaleci ve forvet olabilir :d
Ligin en kötü takımı evet ama ne kadar f5 sempatizanı oldukları ortada her sene f5e yumurtlayan takım bize gelince köpek gibi kapanıyor yerlerde yatıyor süre harcamayaOkancılar konvoy yapıyor şuan Okan Okanoğlu başlıklarının altında.
Ligin muhtemelen en kötü takımına karşı oynan oyun ve galibiyet gaza getirmiş Okan Okanoğlucuları.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biri heran Ali koça sadaka veren adamı yazabilir , sormayın şunlarıbaşkan ve fd derim ben. Yok mu avrupada şöyle wonderkid bir başkan
2 büyük potansiyelini aldik parayı gösterdik mi verirler bize. İş oyuncuyu iknaya kalır onda da 2 tane daha önce oynamış oyuncusu var avantajlı olurduk tabi başımızda iş bilmezler olmasaydı.onu bize yar etmezler de bu Elias da bizde iyi is yapar eminim
Çapraz bağ yırtığı2 büyük potansiyelini aldik parayı gösterdik mi verirler bize. İş oyuncuyu iknaya kalır onda da 2 tane daha önce oynamış oyuncusu var avantajlı olurduk tabi başımızda iş bilmezler olmasaydı.
Avatar çok klas MemedimÇapraz bağ yırtığı
Öngörülen geri dönüş tarihi 31 Ara 2024
boku yemis kanka bu
Sakatlandığıni bilmiyordum. Genç ama ya daha 18 yaşında toparlar. Tabi bu sakatlik piyasasını düşürür haliyle.Çapraz bağ yırtığı
Öngörülen geri dönüş tarihi 31 Ara 2024
boku yemis kanka bu
Anthonynasıl bir kanat lazım bize. örneği worldclass olursa