Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashicayı istemedik gidip benzerini mi alacaz, o zaman Rashicayı niye istemedik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam olarak Rashica'yı istemedik diye bir durum aslında yok geçen sene hoca her basın toplantısında çok istiyoruz demişti ama limitler olmayınca bonservis ödeyemedik o da Eylül'e kadar beklemek istemedi ve beşiktaş'a gitti.

Şu Fb ve BJK’nin koparamadığı Saussololu sol açıka gider miyiz acaba Zaha yokken.

Bu kadar ilgi olan adamı anca kiralamak ve sadece maaşina karşılık bizim iş bilmezlerden beklenirdi zaten.

Haberlerin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Keşke bizde olsaydı, Keita'dan sonra gözümüzün pasını silerdi ama olmadı. Hala umutlu olan çok ama bence Zaha bir yıl İngiltere'de oynadıktan sonra hiçbir talibi kalmayacak.

Yine olsa yine Rashica yi istemem takıma bu oyuncunun mücadele gücünden ya da disiplinsiz olmasindan dolayı değil potansiyelinin sınırlı olmasından kaynaklı.Sallai Rashica da 2 gömlek üstün bir oyuncu ve asker oyuncu alacaksan böyle alırsın kimsenin sesi çıkmaz.

Eger sampiyon olmak istiyorsak ilk olarak taraftar tekrar takim ile bag kuracak

Taraftar destegi olmadan basari imkansiz cünkü taraftar sirtini dönerse bu sahaya yansir defalarca yasadik bunu

Destek olmak yerine iftira atiyorlar

Hoca’nin xavi iniesta busquets üclüsünden ikisi pasla delerek geciyorlar rakiplerini aciklamasindan busquets’i cikartip iniesta calim atamiyor dedi diye lanse etmek iftiradir

Erden timur’un ayrilmasinin sebebi yine Okan hoca’dir demek de iftiradir

Böyle sacmaliklarla ugrasmak yerine takima biraz olsun destek olun

Yönetimi destekleyin demiyorum oturma organinizdan anlamayin,oyunculara ve teknik heyete destek olun
sosyal medyada ve forumda okan buruk a karşı aşırıya kaçan bir reaksiyon var..evet okan hocanın eleştirilmeye değer çok hatası var da bence bu reaksiyonun asıl sebebi teknik,taktik ve takımın form durumu değil..erden başkanın ayrılışından sonraki 2 aylık süreçteki yönetimi savunur şekilde olan açıklamaları...şu an ki verilen her reaksiyonun temelinde aslında bu var..yönetim kepaze zaten yani biz taraftar nezdinde asla destek görmeleri olası değil..ama takım ve okan buruk noktasında o bağı takrar oluşturmak şart..yoksa dağılacağız çok net..

Dün aksam mac heyecanından çok eleştirmişiz gece maçı tekrar izledim ama o sıcağa rağmen çok da kötü top oynamamışız

Aşırı bi negatiflik var taraftarda da forumda da, bu negatiflik hocaya da topcuya da yansıyor

3.58 xg yapmışız, penaltıyı çıkarsak yine 3’e yakın bir xg yapar. Tamam çok önemi yok bu istatistigin ama takıma daha Jelert ve Sara entegre olacak, üstüne belki bi sol bek alacağız, bi orta saha alacağız

Dünkü galibiyetin önemini negatif hava sebebiyle kavrayamadık ama 10-12 hafta sonra anlayacağız
Vay zeytinliye bak filozof gibi konustun.

Tam olarak Rashica'yı istemedik diye bir durum aslında yok geçen sene hoca her basın toplantısında çok istiyoruz demişti ama limitler olmayınca bonservis ödeyemedik o da Eylül'e kadar beklemek istemedi ve beşiktaş'a gitti.
Aynen 10 gün beklemedi ve imza attı. Bekleseydi alacaktık onu da.

Eger sampiyon olmak istiyorsak ilk olarak taraftar tekrar takim ile bag kuracak

Taraftar destegi olmadan basari imkansiz cünkü taraftar sirtini dönerse bu sahaya yansir defalarca yasadik bunu

Destek olmak yerine iftira atiyorlar

Hoca’nin xavi iniesta busquets üclüsünden ikisi pasla delerek geciyorlar rakiplerini aciklamasindan busquets’i cikartip iniesta calim atamiyor dedi diye lanse etmek iftiradir

Erden timur’un ayrilmasinin sebebi yine Okan hoca’dir demek de iftiradir

Böyle sacmaliklarla ugrasmak yerine takima biraz olsun destek olun

Yönetimi destekleyin demiyorum oturma organinizdan anlamayin,oyunculara ve teknik heyete destek olun
@Keramettin TANRIVERDİ

İftira atıyomuşsun iniesta konusundan dolayı okana

Adamlar kafayı o kadar kırmış

Gerçeklikten o kadar kopmuş ki

Gsc adminini bile iftirayla hainlikle suçluyolar okanı eleştirdi diye

Pes

Adamlar kafayı o kadar kırmış

Gerçeklikten o kadar kopmuş ki

Gsc adminini bile iftirayla hainlikle suçluyolar okanı eleştirdi diye

Pes
iniesta çalım atamıyor işi ne lan? zuhaha ben hayatımda bu kadar garip bir gündem görmedim.

bu arada sallai nasıl oyuncu? info alalım. raşko'ya benziyor mu bizim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt