- 20 Mayıs 2011
- 23.107
- 10.131
- 1.873
Sallai’yi biraz overrated bulduğumu belirtmek isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam olarak Rashica'yı istemedik diye bir durum aslında yok geçen sene hoca her basın toplantısında çok istiyoruz demişti ama limitler olmayınca bonservis ödeyemedik o da Eylül'e kadar beklemek istemedi ve beşiktaş'a gitti.Rashicayı istemedik gidip benzerini mi alacaz, o zaman Rashicayı niye istemedik.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önemli olan Fmde iş yapıyormuSallainin istatistikleri leş imiş
Galatasaray'ın her kuruşunu kendi parası gibi kullanan yoneticiler lazım

Bu kadar ilgi olan adamı anca kiralamak ve sadece maaşina karşılık bizim iş bilmezlerden beklenirdi zaten.
Bütün tanıdığım bjkliler kuşbeyinli
sosyal medyada ve forumda okan buruk a karşı aşırıya kaçan bir reaksiyon var..evet okan hocanın eleştirilmeye değer çok hatası var da bence bu reaksiyonun asıl sebebi teknik,taktik ve takımın form durumu değil..erden başkanın ayrılışından sonraki 2 aylık süreçteki yönetimi savunur şekilde olan açıklamaları...şu an ki verilen her reaksiyonun temelinde aslında bu var..yönetim kepaze zaten yani biz taraftar nezdinde asla destek görmeleri olası değil..ama takım ve okan buruk noktasında o bağı takrar oluşturmak şart..yoksa dağılacağız çok net..Eger sampiyon olmak istiyorsak ilk olarak taraftar tekrar takim ile bag kuracak
Taraftar destegi olmadan basari imkansiz cünkü taraftar sirtini dönerse bu sahaya yansir defalarca yasadik bunu
Destek olmak yerine iftira atiyorlar
Hoca’nin xavi iniesta busquets üclüsünden ikisi pasla delerek geciyorlar rakiplerini aciklamasindan busquets’i cikartip iniesta calim atamiyor dedi diye lanse etmek iftiradir
Erden timur’un ayrilmasinin sebebi yine Okan hoca’dir demek de iftiradir
Böyle sacmaliklarla ugrasmak yerine takima biraz olsun destek olun
Yönetimi destekleyin demiyorum oturma organinizdan anlamayin,oyunculara ve teknik heyete destek olun
Vay zeytinliye bak filozof gibi konustun.Dün aksam mac heyecanından çok eleştirmişiz gece maçı tekrar izledim ama o sıcağa rağmen çok da kötü top oynamamışız
Aşırı bi negatiflik var taraftarda da forumda da, bu negatiflik hocaya da topcuya da yansıyor
3.58 xg yapmışız, penaltıyı çıkarsak yine 3’e yakın bir xg yapar. Tamam çok önemi yok bu istatistigin ama takıma daha Jelert ve Sara entegre olacak, üstüne belki bi sol bek alacağız, bi orta saha alacağız
Dünkü galibiyetin önemini negatif hava sebebiyle kavrayamadık ama 10-12 hafta sonra anlayacağız
Aynen 10 gün beklemedi ve imza attı. Bekleseydi alacaktık onu da.Tam olarak Rashica'yı istemedik diye bir durum aslında yok geçen sene hoca her basın toplantısında çok istiyoruz demişti ama limitler olmayınca bonservis ödeyemedik o da Eylül'e kadar beklemek istemedi ve beşiktaş'a gitti.
@Keramettin TANRIVERDİEger sampiyon olmak istiyorsak ilk olarak taraftar tekrar takim ile bag kuracak
Taraftar destegi olmadan basari imkansiz cünkü taraftar sirtini dönerse bu sahaya yansir defalarca yasadik bunu
Destek olmak yerine iftira atiyorlar
Hoca’nin xavi iniesta busquets üclüsünden ikisi pasla delerek geciyorlar rakiplerini aciklamasindan busquets’i cikartip iniesta calim atamiyor dedi diye lanse etmek iftiradir
Erden timur’un ayrilmasinin sebebi yine Okan hoca’dir demek de iftiradir
Böyle sacmaliklarla ugrasmak yerine takima biraz olsun destek olun
Yönetimi destekleyin demiyorum oturma organinizdan anlamayin,oyunculara ve teknik heyete destek olun
antep.Aaron Boupendza boşta, kime gidecek acaba?
iniesta çalım atamıyor işi ne lan? zuhaha ben hayatımda bu kadar garip bir gündem görmedim.Adamlar kafayı o kadar kırmış
Gerçeklikten o kadar kopmuş ki
Gsc adminini bile iftirayla hainlikle suçluyolar okanı eleştirdi diye
Pes