- 1 Ağustos 2009
- 46.530
- 48.782
- 4.708
Topçu lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herrkesin yorumuna saygılıyız çetin bey. Herşey Galatasaray için.Torreira-Amrabat
Torreira-Soucek
vs.
Bu tarz bir ikiliyle ne zaman oynadı ve başarılı oldu Galatasaray düşünüyorum.
Belki 2017-2018 ikinci yarı, Fernando-Donk varken.
Genelde hep biri yaratıcı/hücuma yatkın olur bizde. Kanatlar komple hantal olmayınca, fizik de biraz toparlanınca sırıtacağını düşünmüyorum. Önemli maçlarda yine önlem alınabilir ama Fb-Bjk hezimetleri çok temkinli yaptı bizi. 2 ay sonra manzara başka olabilir.
Katılmayana da saygım var. Forumda birkaç kişiyi sessize alınca ortam akmaya başladı gaza gelip fazla yazdım kusuruma bakmayın.
İyi geceler.

Bıçak gibi kesildi haberler, Zaha haberleri bile. Ama herhalde artık yarın - yarından sonra bir şeyler olurSon duyumlar ne
Hatay maçında ZiyeşZiyechi izleyecegime keroyu izlemeyi tercih ederim.
Boş transferlerden bir digeri.
Orta saha şart yoksa elek oluruz büyük maçlarda
Dribblingci, güçlü basan biri lazım öncelik olarak
Bence sol bekten daha elzem ve devamında da üçlüye dönülmeki

En önemlisi zaten cl kalmak, ondan sonra gerisi gelir. Playoff maclarda su her zamanki gibi ilk formsuz oldugumuz 5 haftaya düsmesi kötü oluyor. Ins. bi sekil atlatiriz.Super kupa macinin skoruna ben cok takilmiyom. Macin basinda ve sonunda kerestece goller yedik. Kasimpasa'dan da uc yedik yani. Sorun bence biraz yorgunluk, cogunlukla kotu hazirlik idi. Galatasaray genellikle ligin lik haftalarini ve gecen seneki gibi on eleme turlarini hazirlik maclarindan sayar. Ligin ilk bes haftasini zararsiz gecersek te altinci hafta ligde ne olup olmayacigimiz az cok belli olacak. Bu arada bir cift mac oynayip SL'ye kalmaya gucumuz var mi asil soru o?