Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira-Amrabat
Torreira-Soucek
vs.

Bu tarz bir ikiliyle ne zaman oynadı ve başarılı oldu Galatasaray düşünüyorum.

Belki 2017-2018 ikinci yarı, Fernando-Donk varken.

Genelde hep biri yaratıcı/hücuma yatkın olur bizde. Kanatlar komple hantal olmayınca, fizik de biraz toparlanınca sırıtacağını düşünmüyorum. Önemli maçlarda yine önlem alınabilir ama Fb-Bjk hezimetleri çok temkinli yaptı bizi. 2 ay sonra manzara başka olabilir.

Katılmayana da saygım var. Forumda birkaç kişiyi sessize alınca ortam akmaya başladı gaza gelip fazla yazdım kusuruma bakmayın.

İyi geceler.
Herrkesin yorumuna saygılıyız çetin bey. Herşey Galatasaray için.

Ben yatar iyi geceler. Ekin Amad sanada iyi geceler

Kardeşim aklın yolu bir defansif orta saha gelmeli yoksa sarayı rezil ederiz bu adam ofansif
aksiyonları seviyor ama bizde gerçekten bir sistem yok değerli oyuncularıda yerin dibine sokacağiz okan mant yüzünden
Orta saha şart yoksa elek oluruz büyük maçlarda

Dribblingci, güçlü basan biri lazım öncelik olarak

Bence sol bekten daha elzem ve devamında da üçlüye dönülmeki

Super kupa macinin skoruna ben cok takilmiyom. Macin basinda ve sonunda kerestece goller yedik. Kasimpasa'dan da uc yedik yani. Sorun bence biraz yorgunluk, cogunlukla kotu hazirlik idi. Galatasaray genellikle ligin lik haftalarini ve gecen seneki gibi on eleme turlarini hazirlik maclarindan sayar. Ligin ilk bes haftasini zararsiz gecersek te altinci hafta ligde ne olup olmayacigimiz az cok belli olacak. Bu arada bir cift mac oynayip SL'ye kalmaya gucumuz var mi asil soru o?

Super kupa macinin skoruna ben cok takilmiyom. Macin basinda ve sonunda kerestece goller yedik. Kasimpasa'dan da uc yedik yani. Sorun bence biraz yorgunluk, cogunlukla kotu hazirlik idi. Galatasaray genellikle ligin lik haftalarini ve gecen seneki gibi on eleme turlarini hazirlik maclarindan sayar. Ligin ilk bes haftasini zararsiz gecersek te altinci hafta ligde ne olup olmayacigimiz az cok belli olacak. Bu arada bir cift mac oynayip SL'ye kalmaya gucumuz var mi asil soru o?
En önemlisi zaten cl kalmak, ondan sonra gerisi gelir. Playoff maclarda su her zamanki gibi ilk formsuz oldugumuz 5 haftaya düsmesi kötü oluyor. Ins. bi sekil atlatiriz.

Yusuf Yazıcı hiç içime sinmiyor var ya

Zaten Mertens oyundan çıktığı anda Batshuayi yi alıp forveti ikiliyoruz. Haydi çok zorunda kaldık Ziyech gerçekte bir 10 numara haydi o da olmadı mı Demirbay uzun süre 10 numara oynadı en kötü Sara yı orda değerlendiririz

Adam akıllı bir orta saha ve sol bek almamak için yönetim elinden geleni yapıyor gerçekten

Renkdasima katılıyorum. Yusuf yazıcı benim de içime sinmiyor. Yusuf demiri değerlendirmek ya da Sarayı daha mantıklı. Breivik bacağı kırıldıktan sonra döndü. Çıplak gözle de izledik bize yarayacak topçu oyunu iki yönlü oynar ve dirençli. Tekniği biraz zayıf. Bonservisi de o kadar çok değil. Sol bek olan lovik için diyeceklerim hırslı ve hızlı aslında jelert gibi. Bu iki oyuncuda bize gelmek istiyor. Linnes referans olacaktır. Bu arada gravillon geçen sene de iyiydi bence Nelson ya da Apokerim yerine düşünülebilir.

Gündemde Olanlar:

Sağ Açık: Gustav Isaksen
1000103468.jpg

Orta Saha: Weston McKennie
1000103467.jpg

Ekli dosyalar

• 1000103468.webp
    1000103468.webp
    13 KB · Görüntüleme: 29
CL ve Derbi 11i:

Jelert Sanchez Nelsson Løvik
____________Torreira
_____McKennie___Gabriel
Iskasen_____Icardi______BAY

433 veya 10# Sara ile 4231

#Weston Mckennie çok güzel olur.

Hem Lucas'a alternatif olur.
Torreria ve Sara dan birisi sakatlanır veya dinlendirmek için bir tane daha kaliteli OS şart. Ayrıca böylece gerektiğinde 433 yapılır hepsiyle.

Bu batsuayinin golune ofsayt dediler bende inandim 2 gun megerse ofsayt falan yokmus serefsizler guzel algi cektiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt