Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Eyv hocamAfiyet olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyv hocamAfiyet olsun
KimCok dikkat cekiyorsun
Yapma
Aynen 3 senedir 150 maça çıkan Nelsson bitik durumda.
Alayınız kafayı yemiş.
Adres verinYazlıktayım zaten reis![]()
Babel'den önceydiWesley ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kälström
Siz oynayınca daha iyi olmayacağını bile bile yazıyorsunuzŞu an bitik durumda bjk maçında ben stoper oynasam daha iyi oynardım toparlaması zaman alacak. Hadi Nelson her sezon olduğu gibi sonradan toparlar diyelim de Abdülkerimin formsuzluğu daha sıkıntılı ve hiç toparlayabilecekmiş gibi durmuyor. Şu stoper rotasyonuyla sezona girersek ne avrupada ne ligde başarılı olamayız
Özelden vereyim hocam gelmek isteyen varsa bi gün oturur bi maç izleriz hep beraber kapım açıkAdres verin
Evliyim çocukluyum HakanımEvli degilsen sana alman kari yapalim oturum izini de alirsin Kemali de bol bol ziyaret edersin 1 tasla 3 kus
Saol eyvallah bir gün oraya gelirsem seni ararim.Özelden vereyim hocam gelmek isteyen varsa bi gün oturur bi maç izleriz hep beraber kapım açık![]()
Kuma alirsinEvliyim çocukluyum Hakanım
Teklif için teşekkürler. Yerime ahbabım @Oğuzhan Sesko katılım sağlayacaktır
Başım üstüne abi özelden numara vereyim istersen İzmir’de her zaman kapım açık hiç sıkıntı yokSaol eyvallah bir gün oraya gelirsem seni ararim.
Kart zamparaKuma alirsin
Samiyi tokatlamak için gelecem herhalde ordadadir bu Sami. Verirsin bir araBaşım üstüne abi özelden numara vereyim istersen İzmir’de her zaman kapım açık hiç sıkıntı yok
ben vekil değilim.Hasbinallah velinimelvekil
Olur hocam İzmir’de kalabalıksa oturur bi gün bi Avrupa maçıda izleriz bi yerde yakın olan varsa gelir güzel olurSamiyi tokatlamak için gelecem herhalde ordadadir bu Sami. Verirsin bir ara
Fasa gitmenizi öneririmBu işin zirvesi Kuzeyliler ve Ruslardır
Tövbe EstağfirullahEvli degilsen sana alman kari yapalim oturum izini de alirsin Kemali de bol bol ziyaret edersin 1 tasla 3 kus