Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşlandık

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1723491335364.webp
    FB_IMG_1723491335364.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 35
Şu an bitik durumda bjk maçında ben stoper oynasam daha iyi oynardım toparlaması zaman alacak. Hadi Nelson her sezon olduğu gibi sonradan toparlar diyelim de Abdülkerimin formsuzluğu daha sıkıntılı ve hiç toparlayabilecekmiş gibi durmuyor. Şu stoper rotasyonuyla sezona girersek ne avrupada ne ligde başarılı olamayız
Bir tane daha yabancı stopere para mı verelim yani orta sahada net sorun varken

Davinson sakatlanır diye keza birini alamayız.

Tehlikenin farkında mısınız bilmem ama çok kötü durumdayız

Bu takım 2 metre top taşıyamıyor kağnı gibi ağırız

Artık sadece ndombele,aurier tarzı transfer yapabiliriz

ligin ilerleyen haftalarında kara kara düşünürüz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hiç öyle değiliz

Öldük bittik kafasından çıkın son 2 sezonun şampiyonu biziz en iyi kadroya sahip olan biziz psikolojik üstünlük bizde rakiplerimizin hocaları bizim hocamıza sarıyor korkudan biz bu sene birlik olursa bu ligi gene ezer geçeriz

bazı arkadaslar totem ayağına karamsar takılıyorlar, anlaşılıyor da, gerçeğe dönersek,

vallaha benim tek korkum başkanımız sn. dursun özbek ve erden timur'un yerine getirdiği malum yöneticileri. başarının önündeki tek engel bu bence.

yoksa ne kadroya ne de takıma zerre güven eksikliğim yok. bir çok mevkide ligin en iyi oyuncuları bizde ve oldukça geniş bir kadromuz var.

Davinson için zorlanma ve kanama diyor
Yırtık olan oyuncular 1aya dönüyor toplasan 2 haftaya doner

Bütçemiz yoksa dany noukenku tarzı atlet ama biraz kafadan kırık bir adam alsak da olur. Yapması gereken tek iş nelson/abdülkermin arkasına atılan topları süpürmek olmalı. Bizim ligde de avrupada da 2 ağır stoperin arkasını kazacaklar buna önlem bulmamız lazım acilen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt