Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.653
- 90.244
- 5.003
Şu an da eski takımlarında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an da eski takımlarında
Onceki sayfalari okursa bayagi elestiren var. Hepsi de bjk maci yuzunden. Ki bu adam son 2 sezonki sampiyonluklarimizdaki en saglam oyunculardan biri.Kim vurdu Nelsson'u yerden yere ustat?
6Davidson Sanchez kaç maç kaçırır?
Davinson gibi sakatlıklar oluyor sonra işte takıma aşırı yüklenildiği için beştaş maçında herkez köyü göründü bi sonraki beştaş maçında göreceksiniz sahadan sileriz beştaşıTwitterda Okan Hocayı yemek için organize tweetler görüyorum.
Maç önü hazırlık videolarına devamlı aynı antrenman falan yazmışlar. Bu kadar da kafasız organize olunmaz. Taktik idmanı mı koyacaktı. Sezon başı yüklemesi yapılmış adeleler sert cumartesi maç yapmışsın. Anlamsız anlamsız konuşmalar yazık
Icardi
Depay-Yazici-Ziyek
Toreyra-Sara
Alaba-Apo-Ramos-Kaan
Ya ben boyle bir psikoloji görmedim ya düşmanlık amaçlı yazılar hocaya oyunculara burası gs diyorlar ne alaka o senin küstahlıgin gs a bağlama bariTwitterda Okan Hocayı yemek için organize tweetler görüyorum.
Maç önü hazırlık videolarına devamlı aynı antrenman falan yazmışlar. Bu kadar da kafasız organize olunmaz. Taktik idmanı mı koyacaktı. Sezon başı yüklemesi yapılmış adeleler sert cumartesi maç yapmışsın. Anlamsız anlamsız konuşmalar yazık
5-6Davidson Sanchez kaç maç kaçırır?