Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitterda Okan Hocayı yemek için organize tweetler görüyorum.

Maç önü hazırlık videolarına devamlı aynı antrenman falan yazmışlar. Bu kadar da kafasız organize olunmaz. Taktik idmanı mı koyacaktı. Sezon başı yüklemesi yapılmış adeleler sert cumartesi maç yapmışsın. Anlamsız anlamsız konuşmalar yazık

Son Kopenhag maçı, Beşiktaş ve Fener maçları hezimet geçse de Prag ve ilk Kopenhag maçına birşey diyemem.

Sol bek Berkan sağ bek Kaan’la çıkaran topluluk utansın CL maçına. Ek olarak ilk Kopenhag maçında sadece ilk 40 dakikada hatırladığım kadarıyla Kerem 4 tane yüzde yüz kaçırdı. Bir tanesi girse gruptan çıkmıştın.

Ferdi lille macinda yok sanirim.

Muht kadrolara osterwolde yazilmis

Satmislar galiba

Maç önü hazırlık videolarına devamlı aynı antrenman falan yazmışlar. Bu kadar da kafasız organize olunmaz. Taktik idmanı mı koyacaktı. Sezon başı yüklemesi yapılmış adeleler sert cumartesi maç yapmışsın. Anlamsız anlamsız konuşmalar yazık
Davinson gibi sakatlıklar oluyor sonra işte takıma aşırı yüklenildiği için beştaş maçında herkez köyü göründü bi sonraki beştaş maçında göreceksiniz sahadan sileriz beştaşı

Ya ben boyle bir psikoloji görmedim ya düşmanlık amaçlı yazılar hocaya oyunculara burası gs diyorlar ne alaka o senin küstahlıgin gs a bağlama bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt