Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk maçı için de maç başlığında da yazdık. bjkliler de büyük yanılgı içine düşüyorlar. iki takımın oyunu arasında skordaki gibi bir fark yoktu.

dakika dakika izleyin maçın hikayesini. daha 20. saniyede bireysel hata ile bildiğin maça geride başlıyorsun. iki stoper de gününde değil, 1 bireysel hata golü + 1 kırmızı kart + 1 penaltı yaptırıyor. olabilir abi daha sezon başı yaw.

büyük şans + okan hocanın orta sahayı boşaltması sebebiyle 10 dk içinde 2-0'dan 5-0 oldu o maç. 2-0, 2-1 bitse kimse bir şey demeyecek.

Feneri 5-1 yendiğimiz sezon zaten fener şampiyon olmamışmıydı

bjk maçında kötü oynadılar. ee?

bjk'de colley çok iyi oynadı mesela. nelsson ile colley'i kafa kafaya takas edelim o zaman.
Umarim Konya veya Young Boy macinda olasi kötü performanslar sonrasi hatirlatmak zorunda kalmam Veli. Umarim sen hakli cikarsin ama umudum yok.

Umarim Konya veya Young Boy macinda olasi kötü performanslar sonrasi hatirlatmak zorunda kalmam Veli. Umarim sen hakli cikarsin ama umudum yok.
abi o maçlarda da kötü oynayabilirler yahu. total sezon performansına bakalım. geçen sezon nelsson'un cl maçları oldukça kötüydü. ancak üzerini çizsek şampiyon olamazdık. ligdeki şampiyonlukta ciddi pay sahibi oldu.

sezon başı, transfer pazarı kafa karışıklığı + yüklemeler vs vs derken, dalgalı performanslar çok çok normal.

Sanchez gecen sezon da 10 mac kacirmis bu sezon da sakatlikla basliyor
Apo cok kötü bir formla döndü sampiyonadan ayrica kafasi biraz karisik gibi duruyor
Nelsson Sampiyona öncesi yasadigi sakatligin mental acidan geri atmis gibi duruyor

3 stoperimize de hic bir sekilde güvenemiyorum hepsi formda olup sakat olmasa gerekmezdi evet ama an itibariyle Nelsson-Apo ikilisinden biri Allah korusun sakatlanirsa ayvayi yeriz. Nelsson Apo ikilisinden biri sakatlansa su an Young Boy macina muhtemelen Berkan-Metehan ikillisinden biri cikacak.

Biraz akil mantik..

Kamp döneminden hic mi akillanmadiniz ya
Stoper transferine gerek yok.

Takımda şuan 5 tane oyuncu var o mevkide oynayabilecek. Hazırlık maçlarında Metehan ve Berkan oynadı genelde stoperde yani o maçlar kıstas olamaz.

Abdülkerim gidecekse o zaman stoper transferi lazım. (Haberlerde dedikodusu olduğu için yazdım)

Feneri 5-1 yendiğimiz sezon zaten fener şampiyon olmamışmıydı
evet. hatta o maçta da fb bizi oyun olarak ezmişti. bizim her atağımız gol olmuştu neredeyse. böyle maçlar 40 yılda bir olur yaw.

bjk'yi gördük samsun karşısında. 10. haftada gs-bjk maçı oynanacak. göreceğiz.

çok güzel 1 program olmuş.

Kaynak yasaksa bilmiyorum şimdiden söyleyeyim :d

Sol kanat lazım zaha gidiyor keremden de belliki bir cacık olmayacak.Sok bek sol açık 6.no.alip huzura erelim

Eylülü bekliyorlar
Eylülde de kimse futbolcu vermiyor yalanı gelecek
Sonra kapanış
Bir kere de işinizi doğru düzgün, hakkını vererek yapın. Sadece bir kere

bak mesela sanchez'in sakatlığa yatkınlığı konusunda hemfikirim. bu bir sezon boyunca tecrübe ettiğimiz bir şeydi.

ama nelsson çöp, apokerim bitik falan, bunlara katılmıyorum kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt