Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.307
- 48.824
- 4.843
Tanrı bizim almamızı istiyor
Brentford’tan sağlık raporlarını alalım ekstra masraf olmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanrı bizim almamızı istiyor
Oyun formasyonu ve diğer mevkilerdeki oyuncuların profilleri nedeniyle, önde basan herhangi bir takımdan çok daha fazla yük biniyor bizim stoperlere.Davinson(sık sakatlanıyor)
Nelson(geç toparlanıyor+oyun kurulumunda eksi yazıyor)
Abdülkerim(6 aydır kötü durumda)
Kaan(stoperde iyi oynadığı 1 tane maç yok)
Metehan( geçen sene ptt takımında rotasyon oyuncusuydu)
Şu rotasyonun nasıl transfere ihtiyacı yok yav yapmayın etmeyin. Kanattan orta sahadan bekten önce stopere ihtiyacı var bu takımın. Davinsonun abdülkerimin sakatlıkları tesadüf değil bizim gibi önde basan takımlarda stoper oynamak sakatlık riskini çok yukarı çıkarıyor çünkü sürekli sprint atmak gerekiyor geriye doğru. Bu stoper rotasyonuyla sezona girersek başımıza bela alırız.
dün ben oynasam daha iyi oynarım diyen biri vardı yawbak mesela sanchez'in sakatlığa yatkınlığı konusunda hemfikirim. bu bir sezon boyunca tecrübe ettiğimiz bir şeydi.
ama nelsson çöp, apokerim bitik falan, bunlara katılmıyorum kesinlikle.
Peki sonra kimin alınacağına kararı kim versin istiyorsun?Transfer konusunda Okan hocaya fikri sorulmamali bunu net anladık sanirim,sadece mevki sorulmalı
Seni engellemeyi düşünüyorumkanada gerek yok :d
Erden'e 50-60 milyon verseydik üstüne bı o kadar da kendisi sponsor bulur ve Cl yarı finallik takım kurardı haziranda. Cenker beyde bu paraya 2 kişi aldı, inşallah iyi çıkar.süre olarak erden'de de aynı zamanı geçirdiğimizi unutuyosunuz. o zaman için bonservissiz ama iyi kariyerli topcularla ugrastı son dklara geldi hepsi. bazıları sakat, bazıları antrenmansız. bu ülkenin kaderi bu hazır iyi topcu zor geliyor. o yüzden geçen süreyi değilde sezonu kurtaracak oyuncular gelsin de artık kim gelirse gelsin demeliyiz. geçen sene korunan kadro en azından kamp geçirdi, geçen yılla bu yıl arasındaki en pozitif fark bu. sezona da bence geçen yıldan iyi basladı takım oyun olarak. skora aldanmayın pozisyon bulduk atamadık. bu sene okan kadroyu da erken bulacaktır. çoğunu koruduk takımın çünkü. uzayan periyot sonlara doğru düşürür mü oyunu göreceğiz. onda da gs nin kazanma alıskanlığına güvenmek lazım.
Basıp giden miHizli kanat alin artik ya yeter
Norveç’e gerek varkanada gerek yok :d
hala kolay değil oyuncu getirmek memlekete ama evet çözerdi muhtemelen şimdiye oyuncuları. iknada bitiyor çoğu transfer erden'de de bu bihayli yüksek.Erden'e 50-60 milyon verseydik üstüne bı o kadar da kendisi sponsor bulur ve Cl yarı finallik takım kurardı haziranda. Cenker beyde bu paraya 2 kişi aldı, inşallah iyi çıkar.
Gerçek mi acaba
Gerçek mi acaba
Beni Atletico ve L'pool korkutuyor. Gallagher Atletico işi yattı keza Zubimendi L'pool işi de.Türkiye'ye gelme olasılığı az demişler.![]()
Ciao Juve, ma ora dove va Rabiot? Arsenal, Chelsea, Galatasaray... ecco chi lo vuole
Chiusa l'esperienza a Euro2024 il francese ha dato il via alle sue vacanze, ma tutte le big hanno avviato da tempo preparazioni e ritiri...www.gazzetta.it
Bu adam beni bir muthaite inandırdı ve destekletiyor. Hem de başkan dursunken yaptı bunu. Bu bile yeterli..hala kolay değil oyuncu getirmek memlekete ama evet çözerdi muhtemelen şimdiye oyuncuları. iknada bitiyor çoğu transfer erden'de de bu bihayli yüksek.
fatih demireli erdenle ilk konusma zamanını anlatmıs. kulübe çalışma niyetim yoktu ama kırmamak için masaya oturduk diyor, masadan kalktığımda anlasmıstım diye devam ediyo :d icardi içinde geçerli aynı mevzu. gitmis karısını tavlamıs onda da. zor evet sabahını aksamını vermistir muhtemelen ama yapıyordu. bu sığırlarda en kritik en büyük gücümüzü sutladılar yönetimden. sahadaki topcu yöneten okan kadar mühim bi detaydı psikolojik olarak.