Rabiot maliyetine gireceğimizi sanmıyorum ben yani. Hatta planlama ne onu da anlamak güç; kanat- sol bek- merkez- on numara. Hangi pozisyon ne düşünülüyor muğlak.
@Serhan Artemis olabilir mi tam bir fcboyRabiot transferi için annesiyle müzakerelere girip kendisini feda edecek bir babayiğit aranıyor.
Her şey Galatasaray için.
@Danyal Artemis bu iş için yaratılmışRabiot transferi için annesiyle müzakerelere girip kendisini feda edecek bir babayiğit aranıyor.
Her şey Galatasaray için.
İkiside taş gibi adamlar Davinson elit stoper Nelsson apoda elit altı adamlarbak mesela sanchez'in sakatlığa yatkınlığı konusunda hemfikirim. bu bir sezon boyunca tecrübe ettiğimiz bir şeydi.
ama nelsson çöp, apokerim bitik falan, bunlara katılmıyorum kesinlikle.
İş sadece karılıklı diyalogla çözülecekse forumda en güzel ses tonu sendeydi diye hatırlıyorum hocam. Hitabet yeteneğinle bu işi çözersin bence@Serhan Artemis olabilir mi tam bir fcboy
Ben evliyim olmaz Fatih Rdasİş sadece karılıklı diyalogla çözülecekse forumda en güzel ses tonu sendeydi diye hatırlıyorum hocam. Hitabet yeteneğinle bu işi çözersin bence
Zayıf cılız bir adam olmasam kendisiyle güreş tutardım herşey Galatasaray için 😂Ben evliyim olmaz Fatih Rdas
Bekar karizmatik Milfsever rdas bulmak gerekir
canınız çeker yapmayın.
Ben bekarim, rabyonun anasini bana birakin
@Danyal Artemis bu işi halleder.Milfsever bir adminimiz vardı? Rabiot görüşmelerini yürütsün.