Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber doğrudur, yalandır orası ayrı konu ama Erden T. gittiğinden beri istisnasız tek bir normal günümüz geçmedi şu ana kadar. Futbol takımının başına gerçekten bu işlerden anlayan birisi atanmadığı sürece bu kaos ile kendi kendimizi bitiririz biz. Şu an Abdurrahim'e bile razıyım, o derece bir başıboşluk var ortada. Hiç normal bir durum değil, benzerini de hatırlamıyorum bu konu özelinde.

Jelertin kiloya takılanlar , aurier yarma gibiydi top oynamadan gitti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_1708.webp

Gecenin 3'ünde açıklama ha. Mevzuda haklı belki ama yani bir sporcu olarak hayati öneme sahip uykusunu uyumak yerine şunu yazmak için sabahlamak zorunda hissetmesi psikolojisinin pek yerinde olmadığına ekstra bir kanıt.

Doğru ama kulüpte o kadar adam varken bu ciddi iddialar hakkında açıklama yapılmıyorsa mecburen Kerem yapmak zorunda kalmıştır. Uyuyor olsaydı zaten kim bilir kaç tane telefon gelmiştir bu gece. Sosyal medya hesaplarına binlerce küfür gelmiştir zaten.
Zaten kulüp doğru yönetilseydi bu durumda olmazdık.

lig başlayacak kulüp gündemlerine bak - 1 allahın kuluda bağlanıp - canlıda çıkıp önüne geçmiyor.

ben bu kadr vurdumduymaz - deliğine çekilmiş umursamayan yönetim görmedim.

Doğru ama kulüpte o kadar adam varken bu ciddi iddialar hakkında açıklama yapılmıyorsa mecburen Kerem yapmak zorunda kalmıştır. Uyuyor olsaydı zaten kim bilir kaç tane telefon gelmiştir bu gece. Sosyal medya hesaplarına binlerce küfür gelmiştir zaten.
Zaten kulüp doğru yönetilseydi bu durumda olmazdık.

Tabi tabi, yani kulübün akşam müdahale etmesi, açıklama yapması gerekirdi ama yani Kerem de artık dünkü çocuk değil. Yarın sabah hallederiz deyip, vurup kafayı uyuyabilmeli. Kaptanlık falan yapıyor bu adam sanırım 2. veya 3.sırada da olsa. En kötü senaryoda bile sabah erkenden kulüp iletişim sorumlusu veya işte futboldan sorumlu yönetici kimse ararsın, siz bir açıklama yapacak mısınız yoksa ben mi yapayım dersin, siz yapacaksanız bir araya gelelim, ortak metin hazırlayalım yoksa ben kendi metnimi hazırlayacağım dersin, vardır herhalde kendisinin de bir iletişimcisi danıştığı, onla metni konuşursunuz yayınlarsın 1-2 saat içinde...

Sonuçta söylenenler yalansa veya abartıysa birileri seni yıpratmak ve GS'yi karıştırmak için yapıyor bunu. Sen 3'lere 4'lere kadar açıklama yazmakla uğraşıyorsan zaten amaçlarına ulaştırmış oluyorsun. Yani tamam robot değilsin, duygusalsın, canın sıkılmıştır, uykun da kaçmıştır elbette doğrudur da, artık alış bu tarz işlerle baş etmeye... Üstelik bu çocuk böyle değildi... İlk sezonlarda eleştirildiğinde de, Marcao'nun saldırısı mevzusunda da güçlü çıkabilmişti. Başakşehir'de mobbinge uğradığını söylediği röportajından beri bir şeyler oldu... O sezon iyi geçirdi gerçi ama sezon başına kötü girmişti mesela, hemen etkilenir oldu her şeyden ve etkilendiğini belli eder oldu...

sanmam ya, ft gelirse floryanın ucundan geçemeyeceklerini biliyordur bu gerizekalı sinsiler

yabancı sünepe birini getirebilmek için olabilir ama
FT de bu topa girmez bence ama Ebru da böyle mevzularda sallamaz.

Yönetim içinde bir şeyler döndüğü belli ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt