Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demir de bir ara baya sişirmisti kendini yusuftan bahsediyorum. Yine liverpooldan diazda yapmısti bir ara sakatlık sonrası zaten genelde bu olay o evrede oluyor. Düzenli olmalı aslında bay , nelsson boey vs gibi.
Aynen yusufta abartti. Biraz daha fazla kardyo yapmali.

Kerem zaha giderse sol kanatsiz kaliyoz, devre arasi anca alirlar belki de tüm sezon orayi baris/yunus ile idare etmeye calisirlar, her türlü hapi yuttuk yav

Ben satılsın hemen gönderilsin haberlerine yorum yapmıyorum.

Kerem sövdü de diye sinirlenip Kerem’e sövdüyse eleştirmem diyorum sadece
bu satılık youtuber metin oktaydan daha buyuk galatasaraylı oldugu icin galatasaray formasına yapılan saygısızlık kanına dokundu ve tamamen galatasaray aşkıyla vecd halinde kerem'e sövdü yani. çok mantıklı.

bu satılık youtuber metin oktaydan daha buyuk galatasaraylı oldugu icin galatasaray formasına yapılan saygısızlık kanına dokundu ve tamamen galatasaray aşkıyla vecd halinde kerem'e sövdü yani. çok mantıklı.
Bjk den dönme herif gelip benim oyuncuma sen kimsin diyemez. Önce gitsin Hasan aratin soktuğu laflari çıkarsın. Tabi yayinda değil topluluk önünde

Bunu savunanlar var puh size gerçekten değiyor mu 50 tl 100 tl için hadsiz herifler. Kadir den ne farkınız var sizin? Galatasaraya fetocu diyenlerden ne farkınız var? Başımızda adam olsa kulübün kapısından gecemezsiniz. O zaman daha da salya sümük sövmeye başlarsınız. Hatta kimse size prim vermese Acun'un kanalina çıkıp konuşursunuz.

Apoyu 8-10 bandına verip bedelsiz hermosoyu bağlayabilirsek gayet iyi iş olur

Doğru mu anladım şimdi

Abdülkerim, Köhn, Dubois, Sergio, Cicaldau, Kerem, Zaha, Yusuf hepsi ayrılıyor mu

..

Ekli dosyalar

• IMG_1482.webp
    IMG_1482.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 67
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt