Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam takımı o maç kötü yönetmekle devre arasında leş gibi oynayıp bir de kulübe sövmeyi aynı kefeye koyuyorsan aynı şeyi savunamayız.
Sen bu yapılan yayını savunuyorsan zaten aynı şeyi savunamayız. Kim bu adamlar? Ne değeri savunuyorlar kulübün? Bu habercilik adı altında adam yemeyi sence birilerine sormadan etmeden mi yaptılar bu gece bunlar?

Nelsson da ilk geldigi kas kütlesi az biriydi jelertte onun gibi arttıracaktır

Jelert'in fiziğinde bir anormallik yok eğer futbol sadece fizikle oynansaydı Aurier yerine sağ bek aramıyor olurduk. Jelert o ince fiziğine rağmen çok tempolu ve diri bir oyuncu bizim kanat oyuncularına ve Boey'e adım attırmamıştı 2 maçta da.
Philipp lahm o boyuyla adam gecirmiyordu.

İyi geceler..

1722982588708.png

Sen bu yapılan yayını savunuyorsan zaten aynı şeyi savunamayız. Kim bu adamlar? Ne değeri savunuyorlar kulübün? Bu habercilik adı altında adam yemeyi sence birilerine sormadan etmeden mi yaptılar bu gece bunlar?
Ben satılsın hemen gönderilsin haberlerine yorum yapmıyorum.

Kerem sövdü de diye sinirlenip Kerem’e sövdüyse eleştirmem diyorum sadece

Vay, Sindelfingen‘de Nefis Kebab‘i biliyormusun?

Sirf o Döner icin sık sık giderim oraya

Almanya‘da yedigim en lezzetli dönerlerinde ilk 5‘e girer
Bu cevrede zaten en iyisi bence, cogu kiyma kullaniyor ve lezzetsiz. Stammheim da 2-3 ay önce mi ne yeni dönerci acildi, adi s döner. Baya iyi, yaprak, kiyma ve tavuk hepsi var. Denemeni tavsiye ederim, sana cok yakin zaten, 10-15 dakka felan dir.

Keremdede var o, ucan kacan kerem de hiz kaybetti. kanat oyuncular abartmamasi lazim kas olayini.
Demir de bir ara baya sişirmisti kendini yusuftan bahsediyorum. Yine liverpooldan diazda yapmısti bir ara sakatlık sonrası zaten, Genelde bu olay o evrede oluyor. Düzenli olmalı aslında bay , nelsson boey vs gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt