Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.269
- 58.408
- 3.383
kulübe küfür tam olarak nerde bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bu yapılan yayını savunuyorsan zaten aynı şeyi savunamayız. Kim bu adamlar? Ne değeri savunuyorlar kulübün? Bu habercilik adı altında adam yemeyi sence birilerine sormadan etmeden mi yaptılar bu gece bunlar?Hocam takımı o maç kötü yönetmekle devre arasında leş gibi oynayıp bir de kulübe sövmeyi aynı kefeye koyuyorsan aynı şeyi savunamayız.
Harbiden dediği doğruysa bile bu takımda oynayanın ... diyerek kendine küfür etmiş oluyor aslında Türkçe hocalarından açıklama bekliyoruz.kulübe küfür tam olarak nerde bu arada
Philipp lahm o boyuyla adam gecirmiyordu.Jelert'in fiziğinde bir anormallik yok eğer futbol sadece fizikle oynansaydı Aurier yerine sağ bek aramıyor olurduk. Jelert o ince fiziğine rağmen çok tempolu ve diri bir oyuncu bizim kanat oyuncularına ve Boey'e adım attırmamıştı 2 maçta da.
Hersey kas kütlesi degil. Örnegin apokerim, hiz kaybetti resmen.Nelsson da ilk geldigi kas kütlesi az biriydi jelertte onun gibi arttıracaktır
Akif bile gider yapar olmuş hayat çok zorE duymuşuz iste akif ? parmada da yasandı diyr söyleniyor diyorsun söylenmese nerden bileceksin yav :d
Kararında yapmak lazim her şeyi apo kantarın topunuzu kaçirmıs olabilirHersey kas kütlesi degil. Örnegin apokerim, hiz kaybetti resmen.
işte halkın gücüvalla bugun necip çıkıp beşiktaşa sövse ona da tepki gösteririm.
dünya paraları alıyorsunuz yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda hiç camiaya bakmam şimarık adam sevmem.
kulüplerden ve halktan büyük değilsiniz.
Ben satılsın hemen gönderilsin haberlerine yorum yapmıyorum.Sen bu yapılan yayını savunuyorsan zaten aynı şeyi savunamayız. Kim bu adamlar? Ne değeri savunuyorlar kulübün? Bu habercilik adı altında adam yemeyi sence birilerine sormadan etmeden mi yaptılar bu gece bunlar?
Keremdede var o, ucan kacan keremde hiz kaybetti. kanat oyuncular abartmamasi lazim kas olayini.Kararında yapmak lazim her şeyi apo kantarın topunuzu kaçirmıs olabilir
Bu cevrede zaten en iyisi bence, cogu kiyma kullaniyor ve lezzetsiz. Stammheim da 2-3 ay önce mi ne yeni dönerci acildi, adi s döner. Baya iyi, yaprak, kiyma ve tavuk hepsi var. Denemeni tavsiye ederim, sana cok yakin zaten, 10-15 dakka felan dir.Vay, Sindelfingen‘de Nefis Kebab‘i biliyormusun?
Sirf o Döner icin sık sık giderim oraya
Almanya‘da yedigim en lezzetli dönerlerinde ilk 5‘e girer
Demir de bir ara baya sişirmisti kendini yusuftan bahsediyorum. Yine liverpooldan diazda yapmısti bir ara sakatlık sonrası zaten, Genelde bu olay o evrede oluyor. Düzenli olmalı aslında bay , nelsson boey vs gibi.Keremdede var o, ucan kacan kerem de hiz kaybetti. kanat oyuncular abartmamasi lazim kas olayini.