Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1723021530363.webp

herşeyi bilmekten bıktım artık

Galatasaray. Tarihinin en rezil en kepaze yönetimi dursun ve saz arkadaşları şaka gibi olanlar bitenlere bak yönetime bak deve kuşu gibi kafayı gömmüşler görünmüyoruz sanıyorlar ortalığın iyice kızışıp takımın komple dağılmasını mı bekliyolr aloooo

Digne Mariano katkısı verir gelirse 1.5 yıl çok iyi oynar.

Sonrası düşüş olabilir ama bu sene özellikle Köhn'den vs çok daha faydalı olur kanaatindeyim.

Tek sıkıntı 1.5-2 sene sonra tekrar sol bek aramaya başlayacak olmamız olur.

Ama Köhn'de açıkçası şu an stabil bir performans gösteremedi bizim takımda. Yani aramıyoruz diyemeyiz.

Digne çok iyi olur hala verim verebilecek yaşlarda tecrübeli bir oyuncu

Digne Mariano katkısı verir gelirse 1.5 yıl çok iyi oynar.

Sonrası düşüş olabilir ama bu sene özellikle Köhn'den vs çok daha faydalı olur kanaatindeyim.

Tek sıkıntı 1.5-2 sene sonra tekrar sol bek aramaya başlayacak olmamız olur.

Ama Köhn'de açıkçası şu an stabil bir performans gösteremedi bizim takımda. Yani aramıyoruz diyemeyiz.

Kiralık diyolar satın alma değil. Geçici bir çözüm

Digne kiralık falan çok iyi olur..
Kerem,zaha falan gönderemiyorsak kalsınlar.
Bize bir tanede sağlam hızlı bir 6-8 alınsın yemin ederim hiçbir sorun kalmaz.Okan hoca ister istemez doğru yolu mecbur bulacak.Ama bu transferler yapılmalı.

Aksi taktirde çok ciddi sıkıntı çekeriz.
Her kötü sonuçta zaten dağılmaya müsait bir ortam var dağılırız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Köhn satilirsa tecrübeli biri olsun diye Moreno, Digne ve Reguilondan birini kovalariz diye düsünüyorum.

Feneri kayırmasın kafi, biz zaten kayrılmadık, bu denklemde açıklamada sorun görmüyorum.
Bilmiyorum ama 102 puan der iken, sanki kasıt var gibi geldi. Diğer takımlar figüran mı denmiş, kötü kadro planlamaları bizim suçumuz mu ki zaten. Neden böyle bir açıklama yapmış onu da anlamadım. Beni üzdü yani bu tarz bir bakış.

Barış tartışmasız ilk 11'e ilk yazılacak oyunculardan biri ve vazgeçilmez Zaha ve Kerem satılmadığı sürece yedek beklemeye devam edecekler

okan hoca biraz bu forumu okusa herşey düzelecek

yapması gereken amrabat, sol bek, sol stoper

bu kadar abi, kanatların gitme durumuna göre de bi hal çaresi bulunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt