- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Kendisinin aldigi oyuncuların bunlar oyuncundegil denilenlerin çoğu para ettiBurak Elmas'ı şöyle görüyorum Dursun'un icraatlerine baktıkça
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisinin aldigi oyuncuların bunlar oyuncundegil denilenlerin çoğu para ettiBurak Elmas'ı şöyle görüyorum Dursun'un icraatlerine baktıkça
![]()
Bu yaklaşım çoğu Anadolu takımında var, Trabzonspor’un özellikle denkleme dahil olması bence önemli, o yüzden çok sakınca görmüyorum.Bilmiyorum ama 102 puan der iken, sanki kasıt var gibi geldi. Diğer takımlar figüran mı denmiş, kötü kadro planlamaları bizim suçumuz mu ki zaten. Neden böyle bir açıklama yapmış onu da anlamadım. Beni üzdü yani bu tarz bir bakış.
Durum böyleyse çok sıkıntı.
nasıl kesioHaciosmanoglu korsan yayini kesecegiz demis
Derhal istifa etmeli
2 senedir şampiyon takım bir maç kaybetti diye hocası ve oyuncuları 3 5 muhabir parçasının saldırısına uğruyor
hayata gözlerini twitterda açmış, çoğu baba parasıyla hayatta kalan bir bok başaramamış ergen galatasaray taraftarı da bunların peşine düşmüş oyuncusunu hocasını linçliyor
ve günlerdir takıma ve hocaya sahip çıkan tek bir yönetici açıklaması yok
okan hocanın yönetim tarafından yenmek istediğini düşünmek in daha ne olsun
Bizim seviye icin yetersiz, 25 yasinda daha ne koyacak üstüne maksimumu buSol bek alınmalı tamam ama kohn kalsın bekleme ve sabır olmalı.
nasıl kesio
Evet maaş da düşükBizim seviye icin yetersiz, 25 yasinda daha ne koyacak üstüne maksimumu bu
Maasi düsük, o yönden sikinti yok
İdeal 11 devri bitti. İdeal 18 var artık.Ideal 11 kuramiyom
Akşam direkt aklıma geldin