Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas'ı şöyle görüyorum Dursun'un icraatlerine baktıkça

sddefault.jpg
Kendisinin aldigi oyuncuların bunlar oyuncundegil denilenlerin çoğu para etti

Bilmiyorum ama 102 puan der iken, sanki kasıt var gibi geldi. Diğer takımlar figüran mı denmiş, kötü kadro planlamaları bizim suçumuz mu ki zaten. Neden böyle bir açıklama yapmış onu da anlamadım. Beni üzdü yani bu tarz bir bakış.
Bu yaklaşım çoğu Anadolu takımında var, Trabzonspor’un özellikle denkleme dahil olması bence önemli, o yüzden çok sakınca görmüyorum.

Ha TFF başkanı böyle bir açıklama yapar mı dersen haklısın ama burası Türkiye yani bu tip şeyleri kabullendik artık.

4 takımlı yarış H.O

Tabi ki Trabzonspor iteklenecek o ayrı.

Geri kalana adil olur.

O kadar transferi boşuna yaptrımadılar.

2 senedir şampiyon takım bir maç kaybetti diye hocası ve oyuncuları 3 5 muhabir parçasının saldırısına uğruyor

hayata gözlerini twitterda açmış, çoğu baba parasıyla hayatta kalan bir bok başaramamış ergen galatasaray taraftarı da bunların peşine düşmüş oyuncusunu hocasını linçliyor

ve günlerdir takıma ve hocaya sahip çıkan tek bir yönetici açıklaması yok

okan hocanın yönetim tarafından yenmek istediğini düşünmek in daha ne olsun

ebru hanım da buna benzer bi şeyler demiş, bilgi diyor hatta

Digne önündeki adamı da yükseltir, ciddi iyi bir oyuncu, seviyesinin altında bir kariyeri oldu. Tempolu da ama her şey tempo değildir hep söylüyorum, doğru yerde olmak, doğru pası atmaktır futbolda fark yaratan.

Kesinlikle alınmalı hatta devamında Köhn de rotasyonda kalabilir çok sorun değil Dubois giderse, çift taraflı bir bek gelmeyecekse.

Şu an bitmiş olmalıydı bu transfer.

Sol bek alınmalı tamam ama kohn kalsın bekleme ve sabır olmalı.

Belki de Köhn tutulup sol önde de değerlendirilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt