- 18 Mayıs 2011
- 52.965
- 56.840
- 4.613
11 verseler satmiyacak misin reisDominguez ve bir sol bek alalım genç bir kanat alalım. Zahayi min 5 max 10 a gönderelim. Biliyorum demesi kolay![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 verseler satmiyacak misin reisDominguez ve bir sol bek alalım genç bir kanat alalım. Zahayi min 5 max 10 a gönderelim. Biliyorum demesi kolay![]()
ligde zorlu takım yok. dinamiklik ortam yokMourinho'dan bir şey olmaz lig konusunda rahatım bir şekilde sonu şampiyonluğa gideriz bu ligin dinamiklerini yabancı hocalar kaldıramıyor yine Ekim-Aralık gibi hem beşiktaş hem de fenerde dağılmalar başlar.
Avrupa'da da başarılı olmak lazım sadece lig yetmiyor takım puanını yükseltmemiz lazım aynı zamanda ülke puanıda yükselmeli ki sürekli oralarda olalım.
Seçim filan olmaz onlar vasata alıştı daha böyle devam ederler seneye Mourinho gitmiş olsa yerine İsmail Kartal geri gelir yine denerler.
Bu sene geçen 2 sene gibi olmaz işin içinde en kötü ihtimal Trabzon ve beşiktaş'da olur nereye kadar giderler onu süreç gösterecek.ligde zorlu takım yok. dinamiklik ortam yok
Sonu özil gibi olurTek basina icinden gecer
ImkansizSonu özil gibi olur
Ilkay yemImkansiz
ligin ebesini bile şey eder bence. çok üst düzey bir zeka ve kalite, özil ile kıyaslamayın çünkü onda karakter ve iş disiplini yoktuIlkay bizim ligde is yapmaz
Yakup'a göre Jelert Hatayspor maçında da yok Kaan-Ziyech kanadı olacakmış.
![]()
Beşiktaş maçında da Dubois oynatılmalıydı istediği kadar rezalet olsun Kaan'ın bindirme sayısı 0 Ziyech'e alan açan kimse yok nereden bakarsan bak şu kadroyla çıkarsak yine bizi kilitleyecekler.ille de ziyech oynayacaksa barış ya da dubois bek oynamalı
yok kaan bek oynayacaksa barış sağ kanat oynamalı
Zamani gecti, bizim ligde dayak yer cok yumsak kalir. Zaten bizim takim huzur evine döndü, cok temposuz. Üstüne bu adam gelirse yürüyerek top oynariz.ligin ebesini bile şey eder bence. çok üst düzey bir zeka ve kalite, özil ile kıyaslamayın çünkü onda karakter ve iş disiplini yoktu
Bari Barış oynasın sağ bekte. En azından çizgiye iner.Yakup'a göre Jelert Hatayspor maçında da yok Kaan-Ziyech kanadı olacakmış.
![]()
BittikYakup'a göre Jelert Hatayspor maçında da yok Kaan-Ziyech kanadı olacakmış.
![]()
Birden fazla var, şu an esas sorumlu belli değil çünkü bu işleri kolay sanıyorlar.Şampiyon olur muyuz olmaz mıyız bilemem şuan daha erken ama o 'hava' şuan yok. Takımla yakından ilgilenen biri var mı (özellikle yabancılarla) onu da bilmiyorum. Erden Timur her gün Florya'da olurdu şimdi o rolü üstlenebilecek bir yönetici görmüyorum.