Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mourinho'dan bir şey olmaz lig konusunda rahatım bir şekilde sonu şampiyonluğa gideriz bu ligin dinamiklerini yabancı hocalar kaldıramıyor yine Ekim-Aralık gibi hem beşiktaş hem de fenerde dağılmalar başlar.

Avrupa'da da başarılı olmak lazım sadece lig yetmiyor takım puanını yükseltmemiz lazım aynı zamanda ülke puanıda yükselmeli ki sürekli oralarda olalım.

Seçim filan olmaz onlar vasata alıştı daha böyle devam ederler seneye Mourinho gitmiş olsa yerine İsmail Kartal geri gelir yine denerler.
ligde zorlu takım yok. dinamiklik ortam yok

kerem giderse yerli kontenjanı olarak şl kadrosuna yapılabilecek isimler

abdülkerim
barış

yunus metehan ve muhtemelen 3. kaleci de altyapı kontenjanından

yine avrupadaki 6. maçta filan yedek kulübesi ali turap efe ali yeşilyurt vb

her sene oldukça katkı veren yerlileri 3 kuruşluk edip satıp 7 8 milyonluk şov transferlerine devam

Yakup'a göre Jelert Hatayspor maçında da yok Kaan-Ziyech kanadı olacakmış.
GUTuHRhW0AApBPj

ille de ziyech oynayacaksa barış ya da dubois bek oynamalı

yok kaan bek oynayacaksa barış sağ kanat oynamalı
Beşiktaş maçında da Dubois oynatılmalıydı istediği kadar rezalet olsun Kaan'ın bindirme sayısı 0 Ziyech'e alan açan kimse yok nereden bakarsan bak şu kadroyla çıkarsak yine bizi kilitleyecekler.

ligin ebesini bile şey eder bence. çok üst düzey bir zeka ve kalite, özil ile kıyaslamayın çünkü onda karakter ve iş disiplini yoktu
Zamani gecti, bizim ligde dayak yer cok yumsak kalir. Zaten bizim takim huzur evine döndü, cok temposuz. Üstüne bu adam gelirse yürüyerek top oynariz.

Kerem gitmeli de

Hatta zaha ve ziyechi de istemiyodun madem

Lan oğuzu niye almadınız

Şimdi gidip yusuf sarıyı alırlar o da avrupa pasaportlu

Ya 1 kişi yok mu la biz napıyoz cidden diyen

Şampiyon olur muyuz olmaz mıyız bilemem şuan daha erken ama o 'hava' şuan yok. Takımla yakından ilgilenen biri var mı (özellikle yabancılarla) onu da bilmiyorum. Erden Timur her gün Florya'da olurdu şimdi o rolü üstlenebilecek bir yönetici görmüyorum.
Birden fazla var, şu an esas sorumlu belli değil çünkü bu işleri kolay sanıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt