Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren dinkçi'yi kaçırmayacaktık şimdi bunlarla uğraşırız.

Abdulkerim
Kerem
Köhn

kesin gidecek bence Zaha naz yapar EPL hariç tahminim.

Bu üçünden 35 kazanmalıyız.

Digne gelecek gibi.

Abdulkerim yerine Laporte alınıp, Yasin Özcan'da yerli rotasyonu için alınmalı.

Abdulkerim-15
Kerem-13+2
Köhn-7

olacak sanırım.

1. Senaryo:

Digne-Kiralık (Bedelsiz)
Laporte-13 Milyon Euro
Yasin-4.5 Milyon Euro
Lovik-4 Milyon Euro

Ya da olursa Lovik +Digne yerine direkt Bissaka. Laporte yerine de Hermoso bedelsiz alınabilir.

2. Senaryo:

Bissaka-10 Milyon Euro
Hermoso-Bedelsiz
Locko-12 Milyon Euro
Ofansif Oyuncu-13 Milyon Euro (Kanat Özellikli orta saha)

Sol bek, orta saha, kanat ve stoper alinacak galiba. Agustos ayinda kadroda bu kadar transferi de anlamadim daha 3 hafta evvel en fazla 3 transfer yapacagiz diyen yoneticiler, simdi 3 transferden sonra bir 3-4 tane daha yapacak.

Super planlama. Bu kulube bir profesyonel yabanci sportif direktor gerekiyor.
Bu yonetim sol bek e Digne stopere Hermoso , kanat a kronik ya Depay ya da Chiesa , orta saha ya büyük ihtimalle Yusuf Yazıcı yı alacaklar.

Rezalet transfer planlaması.

Erinç boş yapma yav dubois olunca 1.8 lik maasa 3 milyon demeyi biliyon düpe duz yalan söylüyon, yada ziyech gidecek deyip durmanı unutmadik, ama konu yerli biri olunca savun babam savun hayirdir. Yabancilar gs topcusu degilmi de yerlileri savunurken yazık dedigin seyleri onlara yapıyon kardeş

Ertan Süzgün: “Galatasaray ve Spartak Moskova Derrick Köhn transferi için şartlarda önemli mesafe kaydetti.

Oyuncunun kararı bekleniyor.

Galatasaray, olası ayrılığa karşı sol bek konusunda çalışmalara başladı.”

Kohn out, Digne in

Kerem out, yerine kim gelecek? Yerli kanat yok, alacagimiz oyuncu direk 11'de oynayak kalitede olmali Adana Demirin copunu falan almaya luzum yok.
Al İttihad'ın çıkmak istediği Jota diye bir oyuncu vardı o nasıl oyuncu? Ama o da hiç hazır değildir. Sallai iyi olur sanki Zaha'dan da çıkılacağı düşününce. Yerli olarak Yasin Özcan, Gökdeniz Bayrakdar bir de Emirhan İlkhan ki bence Emirhan kanatlarda da yararlı olacak özellikleri olan bir oyuncu. O yüzden Yasin Özcan ve Emirhan özellikle alınmalı diye düşünüyorum.

işte beklenti şöyle bir gün ya böyle.Kadromuz 23 yaş ortalamasına sahip değil ki aynı kadroya 1-2 takviye yapalım.Yaşlı kadromuz var Muslera,Mertens yaşlı adamlar apo 30 oldu , keremin formu düştü , zaha iyi değil falan filan , orta sahada kesici adam yok.Doğru adamları satıp doğru adamları alacaksın işte.Mesela Barış,Icardi,Sanchez,Torreira gibi adamları tutup üstüne ekleme yapacaksın yani bu kadar basit.Aktürk,Köhn,Apo,Zaha hiçbirinin iyi performansı yok , bunları gönderip yerlerine yenilerini almak hem daha olumlu olur hem de taze kan yani.Sol bek,6, gelirse ben harika bir transfer dönemi olarak görürüm bunu şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt