- 31 Aralık 2015
- 14.486
- 9.403
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren dinkçi'yi kaçırmayacaktık şimdi bunlarla uğraşırız.
Bu yonetim sol bek e Digne stopere Hermoso , kanat a kronik ya Depay ya da Chiesa , orta saha ya büyük ihtimalle Yusuf Yazıcı yı alacaklar.Sol bek, orta saha, kanat ve stoper alinacak galiba. Agustos ayinda kadroda bu kadar transferi de anlamadim daha 3 hafta evvel en fazla 3 transfer yapacagiz diyen yoneticiler, simdi 3 transferden sonra bir 3-4 tane daha yapacak.
Super planlama. Bu kulube bir profesyonel yabanci sportif direktor gerekiyor.
Acun abi sana ufak bir işimiz düştü galiba.
bayKohn kalmali sol bek yedek kim olacak
Aylardır kezban gibi gidecem ben diyen herif bi zahmet kulüp bulsaydı kendine.Boş boş konuşuyor bu arkadaş çok göze batıyor. Sezon biter bitmez Avrupa'dan kulüp aramaya başlayan, ayrılmak isteyen Kerem değil miydi?![]()
Her zaman gibi formadasinacun abi mi
Al İttihad'ın çıkmak istediği Jota diye bir oyuncu vardı o nasıl oyuncu? Ama o da hiç hazır değildir. Sallai iyi olur sanki Zaha'dan da çıkılacağı düşününce. Yerli olarak Yasin Özcan, Gökdeniz Bayrakdar bir de Emirhan İlkhan ki bence Emirhan kanatlarda da yararlı olacak özellikleri olan bir oyuncu. O yüzden Yasin Özcan ve Emirhan özellikle alınmalı diye düşünüyorum.Kohn out, Digne in
Kerem out, yerine kim gelecek? Yerli kanat yok, alacagimiz oyuncu direk 11'de oynayak kalitede olmali Adana Demirin copunu falan almaya luzum yok.