Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.692
- 23.058
- 2.393
Gnabry yem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gnabry yem.
Kadroda Kerem şöyle sırıtmış
Şampiyon olamayacağız, şampiyon olmak için de 18 m euroluk Sara’ya zaten ihtiyaç yok.Zaten habire hedef25 diyorlar, Baskan olsun ikinci Baskan olsun, hem Hocasi. Kimse CL'de gruptan cikmak istiyoruz Avrupa falan demiyor.
hatay maçında sara ve jelerti görürüz inş
Şampiyon olur muyuz olmaz mıyız bilemem şuan daha erken ama o 'hava' şuan yok. Takımla yakından ilgilenen biri var mı (özellikle yabancılarla) onu da bilmiyorum. Erden Timur her gün Florya'da olurdu şimdi o rolü üstlenebilecek bir yönetici görmüyorum.Şampiyon olamayacağız, şampiyon olmak için de 18 m euroluk Sara’ya zaten ihtiyaç yok.
Avrupa’ya yine iş yapmazsak net şekilde başarısızız oluruz.
Çok pahalı oyuncu aldığı maaş bizdeki Zaha kadar var.Milan Bennaceri kaça bırakırdı acaba , sara yerine bize gelmez miydi ki tüh ya
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuz diye boşuna yırtınmadık şimdi Yunus'un öyle ya da böyle kalmasına mecbur kalıyorsun çünkü piyasada alabileceğin yerli oyuncu yok.
Tek basina icinden gecerIlkay bizim ligde is yapmaz
11 verilse kalsın mı yani Zaha niye max 10 yazma gereği duydunDominguez ve bir sol bek alalım genç bir kanat alalım. Zahayi min 5 max 10 a gönderelim. Biliyorum demesi kolay![]()
Mourinho'dan bir şey olmaz lig konusunda rahatım bir şekilde sonu şampiyonluğa gideriz bu ligin dinamiklerini yabancı hocalar kaldıramıyor yine Ekim-Aralık gibi hem beşiktaş hem de fenerde dağılmalar başlar.lig şampiyonlugu benim de ilk hedefim
Bu sene şampiyon olursak fenerde seçim olur.
Onlar olursa bu ortam en az 6 sene devam eder
Vermezler diye11 verilse kalsın mı yani Zaha niye max 10 yazma gereği duydun