Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroda Kerem şöyle sırıtmış
images

Zaten habire hedef25 diyorlar, Baskan olsun ikinci Baskan olsun, hem Hocasi. Kimse CL'de gruptan cikmak istiyoruz Avrupa falan demiyor.
Şampiyon olamayacağız, şampiyon olmak için de 18 m euroluk Sara’ya zaten ihtiyaç yok.

Avrupa’ya yine iş yapmazsak net şekilde başarısızız oluruz.

Milan Bennaceri kaça bırakırdı acaba , sara yerine bize gelmez miydi ki tüh ya

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyon olamayacağız, şampiyon olmak için de 18 m euroluk Sara’ya zaten ihtiyaç yok.

Avrupa’ya yine iş yapmazsak net şekilde başarısızız oluruz.
Şampiyon olur muyuz olmaz mıyız bilemem şuan daha erken ama o 'hava' şuan yok. Takımla yakından ilgilenen biri var mı (özellikle yabancılarla) onu da bilmiyorum. Erden Timur her gün Florya'da olurdu şimdi o rolü üstlenebilecek bir yönetici görmüyorum.

Oğuz diye boşuna yırtınmadık şimdi Yunus'un öyle ya da böyle kalmasına mecbur kalıyorsun çünkü piyasada alabileceğin yerli kanat oyuncusu kalmadı.

Bir tek Yusuf Sarı var o da sol kanat değil sağ kanat oyuncusuydu.

lig şampiyonlugu benim de ilk hedefim
Bu sene şampiyon olursak fenerde seçim olur.
Onlar olursa bu ortam en az 6 sene devam eder

Dominguez ve bir sol bek alalım genç bir kanat alalım. Zahayi min 5 max 10 a gönderelim. Biliyorum demesi kolay 🙂👍

Oki okioğlu istifa etmedi mi daha

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lig şampiyonlugu benim de ilk hedefim
Bu sene şampiyon olursak fenerde seçim olur.
Onlar olursa bu ortam en az 6 sene devam eder
Mourinho'dan bir şey olmaz lig konusunda rahatım bir şekilde sonu şampiyonluğa gideriz bu ligin dinamiklerini yabancı hocalar kaldıramıyor yine Ekim-Aralık gibi hem beşiktaş hem de fenerde dağılmalar başlar.

Avrupa'da da başarılı olmak lazım sadece lig yetmiyor takım puanını yükseltmemiz lazım aynı zamanda ülke puanıda yükselmeli ki sürekli oralarda olalım.

Seçim filan olmaz onlar vasata alıştı daha böyle devam ederler seneye Mourinho gitmiş olsa yerine İsmail Kartal geri gelir 4-5 transfer şov yaparlar yine taraftarlarını uyuturlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt