Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara ve Jelert transferleri takımın ligi düşündüğünün göstergesidir bu arada, Avrupa’yı düşünsen önce orta sahadaki defansif problemleri çözer, bekini de ona göre alırdın.

Boey yerine Boey arayarak o sorunu çözemeyiz, o zaman oyununu esneteceksin yok, başka çare yok.
Okan hoca başka taktik bilmiyor geçelim

Oğuz diye boşuna yırtınmadık şimdi Yunus'un öyle ya da böyle kalmasına mecbur kalıyorsun çünkü piyasada alabileceğin yerli kanat oyuncusu kalmadı.

Bir tek Yusuf Sarı var o da sol kanat değil sağ kanat oyuncusuydu.

Bu herifi sevmiyorum, çok çıtkırıldım, zayıf karakter bu. Kaptanlığı da hiç hak etmemişti. Dayak yediği için bu kafasızi kaptan yaptılar. Parasını getirip gitsin.

Son düzenleme:
kerem giderse yerli kontenjanı olarak şl kadrosuna yapılabilecek isimler

abdülkerim
barış

yunus metehan ve muhtemelen 3. kaleci de altyapı kontenjanından

yine avrupadaki 6. maçta filan yedek kulübesi ali turap efe ali yeşilyurt vb

her sene oldukça katkı veren yerlileri 3 kuruşluk edip satıp 7 8 milyonluk şov transferlerine devam
Tuketim cilginligi iste adamlar yuzunden sıkıldıgına gitsin diyor

abdülkerimi satıyorsan ya ozanı ya merihi alacaksın ki bunların ikisi de elimizdeki diğer 3 stoper gibi sağ stoperler

Sol bek, 10 numara ve kanat lazım. barış harici takımda güvenilir kanat oyuncusu yok. mertens ise form düşüklüğü vb yaşayacaktır, bunu da çift forvet ile çözme yoluna gideceğiz büyük ihtimalle. mertens 2.9 verildiği için 10 tabii alınmayacak.

Kerem gitmeli de

Hatta zaha ve ziyechi de istemiyodun madem

Lan oğuzu niye almadınız

Şimdi gidip yusuf sarıyı alırlar o da avrupa pasaportlu

Ya 1 kişi yok mu la biz napıyoz cidden diyen
Kanat transferi istiyorum dediği an da Okan’a zerre desteğim kalmaz.

Bu taraftar enayi değil, bir öyle bir böyle konuşamaz, burada biz Oğuz alınmalıydı derken adam çıktı ihtiyacım yok almadık dedi.

apo'dan tek haneli para gelirse al onu yasin özcana bas , muazzam ötesi bir değişim olur fmde bile yapılmaz yani.1-2 sene rotasyon yapar hatta belki düzenli de oynar

abdülkerimi satıyorsan ya ozanı ya merihi alacaksın ki bunların ikisi de elimizdeki diğer 3 stoper gibi sağ stoperler
Merih transferinin tek zor yanı maaş olayı olur. merih'in iyi oynadığı avusturya maçı sonrası twitter sayfalarına girdim kulübünün. taraftarları hiç beğenmiyor merihi.

Yakup'a göre Jelert Hatayspor maçında da yok Kaan-Ziyech kanadı olacakmış.
GUTuHRhW0AApBPj
Daha idman yapılmadı nerden biliyormuş kadroyu

Taşımayın şöyle tiplerin sallamalarını yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt