Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım içinde bir sorun da var galiba Erden Timur sonrası futbolcularla ilgilenen yok galiba

Kanat transferi istiyorum dediği an da Okan’a zerre desteğim kalmaz.

Bu taraftar enayi değil, bir öyle bir böyle konuşamaz, burada biz Oğuz alınmalıydı derken adam çıktı ihtiyacım yok almadık dedi.
Oğuz'un gittiği belli olduğu gün 200 bine yakın tweet atıldı fena yangın başlamıştı.

O açıklamalar tamamen rakibe kaptırdık psikoljisini atlatmak için yönetim tarafından önce muhabirlerin ağzına verildi sonra hoca söyledi.

Hocanın ben çıkıp Oğuz planlamamızda çok önemli bir oyuncuydu başkan bu işi beceremedi 1 m euro vermeyip ezeli rakibimize kaptırdık dese o günkü yangın x10 filan olurdu.

Oğuz'un fenerle ismi çıkmadan önce en ufak böyle bir konuşma yoktu o günden sonra söylenenleri açıkçası kendi adıma ciddiye bile almıyorum.

Kendi tahminim hoca Oğuz'u çok istiyordu sistem açısıdan da değerli görüyordu çünkü Barış Alper hariç elimizde benzer hiçbir profil yoktu almayı beceremediler en sonda üstünü örtmek için yalan yanlış beyan verdiler.

Bakın bambaşka bi durum da var ayrıca

Oğuzun menajeri adamı fbye götürdü
Aynı menajer emini westerloya kaçırdı
Aynı menajer yunusunda menajeri gitmek istiyo ki onu da götürecek
Aynı menajer keremin de menajeri onu da götürmek istiyo

İşin içinde var bi fırıldak diyecek kapasitede kimse yok ,takımda yerli kalmadı kirli eller operasyon çekiyolar bariz

Lan uyanın allahın safları gökyüzünde teneke parçasını tur attıracağınıza

Mertens bitik, 1 yil daha parami alayim da emekli olayim kafasinda.

Biktim 30 yas üzeri transferlerden, 1-2 yil oynayip yine ayni sorunlarla yüzlesiyoz.
mertens 2 sene gayet iş gördü, şampiyonluklarda büyük pay sahibi. böyle kaliteler 30 dan önce gelmez zaten buraya, 33 yaş üstüyse 2 sene faydalanıp yolları ayırman gerek

Abdülkerim ve Kerem kalmalı zaten yerli olarak ekleme yapılmadı eldekileri kesinlikle korumak gerekiyor. Zaha ise teklife bağlı olarak değerlendirilmeli takımda üst üste binen çok fazla rol var biraz netleştirmek gerekiyor.

Yerliler iyi paraya satilabilir ama herkesi satip nereye varacagiz? 11 yabanciyla oynayabiliyorsun diye 11 yabancili kadrolar sacma. Takimda her turlu kaliteli yerli oyuncu bulunmalidir.

Sen yedekten bile yerli oyuncu oyuna alamiyorsan sampiyonlugu falan unutmak lazim. Zaten piyasada kaliteli yerli oyuncu kalmadi suan en fazla Ilkay'i almaya calisabilirsin o da gelir mi muamma.

Apo giderse seneye hülle yoluyla emir ortakayayı almak lazım

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O olay bence tamamen rakibe kaptırdık psikoljisini atlatmak içindi Oğuz'un gittiği belli olduğu gün 200 bine yakın tweet atıldı fena yangın başlamıştı.

Hocanın ben çıkıp Oğuz planlamamızda çok önemli bir oyuncuydu başkan bu işi beceremedi 1 m euro vermeyip ezeli rakibimize kaptırdık dese o günkü yangın x10 filan olurdu.

Oğuz'un fenerle ismi çıkmadan önce en ufak böyle bir konuşma yoktu o günden sonra söylenenleri açıkçası kendi adıma ciddiye bile almıyorum.

Kendi tahminim hoca Oğuz'u çok istiyordu sistem açısıdan da değerli görüyordu çünkü Barış Alper hariç elimizde benzer hiçbir profil yoktu.
Oğuz’u istedik bütçemize uygun değildi almadık dersin, 5 tane kanat var gerek yok demezsin.

Bıraksak kendini şöyle savunmaz ya Okan. Öyle zorluyorsunuzki savunucam diye.

O açıklama üstüne elindeki kanatları yollarsan senin yaptığın taraftarla taşşak geçmektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt