Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor maçlara ayrı plan yapman gerekiyor, kapanan takımları da Mertensle Ziyech olmadan açamıyorsun.

Büyük maçlarda yok da 2sinin aldırdığı maç sayısı minimum 15

Büyük maçları da hoca doğru oyuncularla oynayıp aldırsın.

Mertensle Ziyech’in tempolusunu istiyorsan da 50 m eurodan başlar total.
Ben açıkçası Sara nin Mertens in yerini görevini Misyonunu Vizyonunu alacağını düşünüyorum.Mertens 11 oyuncusu olamayabilir artık.Ziyechin maç seçmesi isteksiz görüntüsü ne bileyim zor geliyor neyse ama bizim bunlardan önce gerçek bir 8 numara daha almamız en önceliğimiz.baskili takımlara karşı ortasahamizin folluk olmaması adına.Daha yolun çok başındayız ama umarım en kısa zamanda gerçek dizilisimizi buluruz.Acil tarafından .

gitmek istediği doğruysa satılmalı bence çünkü yerli topçularda profesyonellik yok. nelson toparlar ama a.kerim in toparlaması zor
Biraz yedek kalirsa kendine gelebilir, dedigim gibi yasli bir oyuncu degil. Sirf ligimizde duran toptan 7-8 golu var boyle bir oyuncuyu gondermek dogru olmaz. Ama dedigim gibi cift haneli bonservis teklifi gelirse oturup konusmak lazim.

Simdi yerine Kasimpasa'dan Yasin Özcan almaya kalksak, herifler 6-7 milyon cekecegini adim kadar eminim. Bunlari da hesap etmek gerekir.

Emin kim ki sana kazık atacak çapı ne

2.5 sene sözleşmesi vardı üstelik maaşıda kuş kadardır bırak 2.5 sene kadro dışı 3.sene bimde başlardı çalışmaya

Gsnin itibarını da sexyliğini de ayağa düşürdüler el birliğiyle
Cenk melih yazıcı çocukları fbli yapıyor veba gibi herif

Ne derlerse tersini yapıyorlar hiç yanıltmıyorlar bu konuda.

Şampiyon kadroyu bozmadık diye açıklama yapanlar ligin başlamasına 3 gün kala radikal kararlar alacak.
Kerem'in gitmek istediğini zaten şampiyon olduğumuz gece yaptığı veda konuşmasından anladık.
Zaha ile hocanın da bir türlü uyum sağlayamadığını geçen sezondan anladık.

Bunları bilmiyorduk da Oğuz'u almadık, bjk'den 5 yiyince mi anladık? Kerem'e bu saatten sonra yok kardeşim kalıyorsun diyecekler bu kadar basit.

Son düzenleme:
Yalnız Türk kulüplerine de az da olsa bazen bak veriyorum. Bak şuan iki kanat oyuncumuz gitse Oğuza bariz ihtiyaç var. Adamlar senden 10 istemiyor 6 istiyor sen 5 te diretiyorsun. Sonra gidip 18m transfer yapıyorsun bundan sonra param yok desende kimse sana ucuza oyuncu verir mi?

Batshuayi Icardi yan yana görünce tansiyonum yükseliyor, eğer yine aynı saçmalığı her maç denerse bu adamın da Fatih hoca gibi ders almam ders veririm karakterinde olduğuna emin olacam. Bakalım daha kaç ders alacak bu konuda..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

icardi batshuayi ikilisinin bir arada felaketlere davetiye olacağı açık

Millet kafasında Apo’yu İtalya’da Almanya’da stoper hayal ederken kral Al Ahli civarları için hayal kuruyormuş. Yolu açık olsun.

Zaha ve Kerem’i bir nebze anladım ama Apo’yu anlamıyorum.

Öyle ciddi bir bonservis teklifi yoksa önünü falan açmayın

Yalnız Türk kulüplerine de az da olsa bazen bak veriyorum. Bak şuan iki kanat oyuncumuz gitse Oğuza bariz ihtiyaç var. Adamlar senden 10 istemiyor 6 istiyor sen 5 te diretiyorsun. Sonra gidip 18m transfer yapıyorsun bundan sonra param yok desende kimse sana ucuza oyuncu verir mi?
18e transfer yapıyorsun sonra köhnün kulübü çıkıyor bu nasıl iş diye isyan ediyor

Millet kafasında Apo’yu İtalya’da Almanya’da stoper hayal ederken kral Al Ahli civarları için hayal kuruyormuş. Yolu açık olsun.

Zaha ve Kerem’i bir nebze anladım ama Apo’yu anlamıyorum.

Öyle ciddi bir bonservis teklifi yoksa önünü falan açmayın
8 m dolar bonservis getirir. Gitsin reis yıllık 5 m dolar kazansın biraz para görsün

bir de yerli oyuncu gereksiz değersiz görülüyor

şimdi oğuz geçen sene rashica ve cengizden daha iyi sezon geçirmiş

birisi 7 milyon birisi 15 milyon ise alanya da 5 6 ister tabi

Napalım abi onlar isteyince 8 mi verelim bizde pazarlıktır bu herşeyin bir bedeli ederi var

buruk un isi zor

tjk musabakasindan ötürü hala ofkeliyim kendisine

ama gorunen o ki tek basina ayakta tutmaga calisiyor ekibi

yonetim namina kimse yok,erden gitti takim sahipsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt