Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bırakın da kurtulalım işte
Emir herkesi yabancı oynatamazsın. Kimi koyacaksın yerine, kaça satacaklar sanki?

Takımı doldurdular içi geçmiş yıldızlarla sonra ne oldu bize?

Geçen sene Zaha maha gelirken bunları yazıyorduk bizimle dalga geçiyordunuz.

1 yıl sonunda takımın tüm dengesi kaydı... Dursun çıktı lig başlamadan imza töreni şovu yaptı.

30 milyon gibi rakama rekor topçu sattık da bu içi geçmiş takımın maaşlarını ödeyebildik.

Mucize Barış performansı olmasa şampiyon bile olamazdık. Az biraz mantıklı konuşun artık.

Devre arasında Boey satılırken aldığımız paranın maaşlara gideceğini söylediğimde burada herkes kaynak göster yalan söyleme diyordu. Ne oldu günün sonunda nerede bu paralar? Hee banakalar birliğinden çıkıyorduk değil mi? Apo, Davinson'u falan satalım kesin çıkacağız...

Abdulkerimi keremi satabilirsin ama agustosta ligin baslamasina 3 gun kala degil

Alirsin oguzu tutarsin emini gonderirsin

Boyle sacmalik olmaz takimin agzina sicacaklar
Muhtemelen icerde bir seyler patlak verdi knk.

Ben kalmaya ikna edildiklerini dusunuyorum.

Tjk macindan sonra oldu ne olduysa

@G. Can Özfiliz Hocam floryada antrenmanı gören bi konumdaysan allah rızası için bak allahın adını verdim eline bi megafon al okan olur irfan olur aliyğit olur cenk olur fadıl olur x olur y olur

Bunlardan birini gscye davet et de yol yordam gösterelim yoksa perişan olacaz tüm yapılanlar akıl tutulması birilerinin müdahale etmesi lazım

Takımın en güvenilir bölgesi güya kanat rotasyonunda, 10 günde içine ettiler valla helal olsun.
Ben hiç bi zaman güvenmiyordum ziyech ve kereme bi Zahayı seviyordum bide barıştan emindim zaha bu sene iyiydi ama Okan buruk sevmedi anlaşamadı yapacak bişey yok

Bazilarida apo felan gitmek istiyor diyor alakasi yok.Sen adamlari lig baslamadan hicbirsey deme sonra bjkden 5 yiyince seni begenmedim git de.Bjk maci öncesi röportajda "şampiyon kadroyu koruduk,şansli hocayim"diyorsun sonra pat ayrilik haberi.Fatih terim yapsa bunu içinden geçerdiniz.

Ahmetcan Kaplan malının ederi 3 m euro. Emin daha iyi stoperdi.

Emir herkesi yabancı oynatamazsın. Kimi koyacaksın yerine, kaça satacaklar sanki?

Takımı doldurdular içi geçmiş yıldızlarla sonra ne oldu bize?

Geçen sene Zaha maha gelirken bunları yazıyorduk bizimle dalga geçiyordunuz.

1 yıl sonunda takımın tüm dengesi kaydı... Dursun çıktı lig başlamadan imza töreni şovu yaptı.

30 milyon gibi rakama rekor topçu sattık da bu içi geçmiş takımın maaşlarını ödeyebildik.

Mucize Barış performansı olmasa şampiyon bile olamazdık. Az biraz mantıklı konuşun artık.

Devre arasında Boey satılırken aldığımız paranın maaşlara gideceğini söylediğimde burada herkes kaynak göster yalan söyleme diyordu. Ne oldu günün sonunda nerede bu paralar? Hee banakalar birliğinden çıkıyorduk değil mi? Apo, Davinson'u falan satalım kesin çıkacağız...

k.ayhan nelson-sançez yedekler gerekirse

bardakcıyı bu takımdan şutlamak yapılacak en mantıklı işlerden biri şu an. max hızı 10 km olan, sıfır kademe anlayışlı beli dönmeyen degaj diken stoper as oyuncu olamaz bu takımda, olmamalı

bardakcı, köhn, aktürkoğlu, akgün
bu adamların işi yok gsde.

zaha konusunda forum geneline katılmıyorum, verim alamamaktan buruk sorumlu
adam 10 gol atmış 3 maç tek başına kazandırmış, bu adamdan verim alacaksın hocayım diosan

takımın dengesi kayık çünkü bek ve os transferi yapmadılar, jelert'i görecez işte. ama köhn'le katiyen olmaz

Yasin belki olur ama onunda daha çok yolu var.

Büyük takım kaldıramaz şu hali ile gerçi zaten şerefsiz Kasımpaşa 10 milyon ister.

Nereye alacaksın?

Kerem karar degisti ve ayrilmak istiyor olabilir

Ama yönetimin buna izin vermemesi gerekiyor

Kerem kalacak diye oguz dan vazgectik büyük ihtimal

Böyle bir tezgah olamaz

Ha illa gidecekse de en az 15 milyon euro getirecek

Sançez laport leziz olur

Bissakayı da çözün sağbeke eliniz değmişken jelerti sola koyarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt