Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus Akgün:
Am_I_a_Joke_To_You%3F.jpg
yunus akgünün satılması Galatasarayın hayrınadır.Kiralık falan vermeyecen direkt satacan

Kerem gerçekten böyle yapmıştır yapmamıştır bilemem ama bu olayın haber olarak dışarı sızması yönetimin keremin satışı öncesi tepkileri azaltmak için yaptığı bir hamle gibi duruyor. Şimdi düşük bir fiyata gitse bile tepki gelmeyecek taraftardan.

Soyunma odasinda böyle bir olay cikaran adam sizce macin ikinci yarisini yedek kulubesinde oturup izler mi veya madalya almaya cikarmiydi sahaya tekrar

Ben inanmiyorum bu habere

kerem'i hedef göstermek için özel çabaya gerek yok ki
zaten sevilmeyen oyuncularımızdan biri. hatta ilki belki de
stadyumda homurdanmalar genelde ona karşı oluyor. sosyal medya zaten malum.

bu tip bir haberi diğer oyunculardan biri için yapsalar yönetim satmak için yol yapıyor derim de kerem özelinde böyle bir ihtiyaç yok.

Cok önemli bi iddaa klup yalanlamassa doğru demektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek kişiden teyit etmemiş birçok kişiden teyit etmiş.
Soyunma odasında devre arası kimlerin olduğu bellidir. Teknik heyet ve malzemeciler falan vardır. Haluk bunlardan bilgi alıyorsa Kerem ile birlikte derhal sepetlenmeliler. Birden fazla kişiden teyit ediyorsa tüm teknik ekip kovulmalı gibi duruyor ya da takım arkadaşları

Soyunma odasında devre arası kimlerin olduğu bellidir. Teknik heyet ve malzemeciler falan vardır. Haluk bunlardan bilgi alıyorsa Kerem ile birlikte derhal sepetlenmeliler. Birden fazla kişiden teyit ediyorsa tüm teknik ekip kovulmalı gibi duruyor ya da takım arkadaşları
Futbolculardan alıyordur genelde haber sızdırıyorlar.

Kerem in sıkıntısı şu ilk geldiğinde çok daha kendini bilerek oynuyordu koşu yeteneğiyle defans arkasına sarkmasıyla işi çözüyordu artık Mertens yerine merkezde denediğimiz için midir nedir kendini David Silva filan sanıyor herhalde topu her ayağına aldığında merkezde en kalabalık alanlara dalıyor ya saçma sapan olmayacak bir pas deniyor ya kaleyi karşısına almaya çalışıp kaptırıyor filan

Kimse ondan David Silva olmasını beklemiyor, işin ilginç yanı Kerem bu yaşına gelene kadar neyi iyi yapıp neyi yapamadığını kavrayamadı henüz
Icardi ile iyi anlasip iki uc tane asist yapti adam kendini yildiz sandi her topu bende icardiye atsam okadar asist yaparim anca gider 14 top kaybi devrede Allahtan kork

FBLİ TD YARDIMCISI var bu takımda rahatsızım ben?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt