Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem gider veya kalir hic umrumda degil

Ama medya da yillardir söz konusu Galatasaray olunca kolay bir sekilde dokunuluyor

Kavga ettigi haberleri dogrudur degildir sonucta adamlar islerini yapiyorlar ve böyle bir duyum aldiklarinda daha cok izlenmek icin bunu haberlestirmek zorundalar ama Galatasaray kaptanina hakaret edemezler

Kerem ya da kulüpten Gökhan’a okkalı bir yalanlama gelene kadar Gökhan Dinç’e sövmenin anlamı yok.

Durduk durmadık yere Kerem’e sövmüyor.

Galatasaray formasına sövüyorsan ben de sana sövüyorum diyor. Camia içinden biri kursa şu cümleyi kahraman ilan edersiniz.

4 yerden teyitli bilgi diyor. Ya herhangi bir yalanlama gelmezse ne yapacaksınız?

Kaptan dediğiniz adam leş gibi oynayıp bir de kulübe sövecek kaptan diye koruyacak mısınız yine?

Kerem ya da kulüpten Gökhan’a okkalı bir yalanlama gelene kadar Gökhan Dinç’e sövmenin anlamı yok.

Durduk durmadık yere Kerem’e sövmüyor.

Galatasaray formasına sövüyorsan ben de sana sövüyorum diyor. Camia içinden biri kursa şu cümleyi kahraman ilan edersiniz.

4 yerden teyitli bilgi diyor. Ya herhangi bir yalanlama gelmezse ne yapacaksınız?

Kaptan dediğiniz adam leş gibi oynayıp bir de kulübe sövecek kaptan diye koruyacak mısınız yine?
1 bjkli Gs kaptanına sövemez

şampiyonlukta ne katkın var diyemez

3e 5e bakmadan satın diye akıl veremez

kereme kızalım da bu şerefsizin yaptığını da makul göstermeye çalışmayalım bi zahmet

Ne takımı koruması utanmasa bjkden kupayı ister biraz da onunla eğlenceler düzenler

1 bjkli Gs kaptanına sövemez

şampiyonlukta ne katkın var diyemez

3e 5e bakmadan satın diye akıl veremez

kereme kızalım da bu şerefsizin yaptığını da makul göstermeye çalışmayalım bi zahmet
Benim son üç maddeyle ilgili bir yorumum olmadı.

Galatasaraya ağzına geleni söylemiş birine ben de senin diye karşılık veren biri varsa ağzına sağlık derim sadece.

He yalansa ona daha da ağır söverim.

bunun menejeri de cenk melih denen soytarı mı

1722981551829.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt