Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.052
- 76.114
- 4.218
1.5-2 m euro var direk dolu desekte olur.Onlarınki dolu bizimki değil

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.5-2 m euro var direk dolu desekte olur.Onlarınki dolu bizimki değil

4 yerden teyit ettim diyor karşı tarafın savunmasını görüp öyle atarsın o emojiyibelirtilen mi![]()
O yalanmış bizim daha fazla varmış hala1.5-2 m euro var direk dolu desekte olur.![]()
Aaa o zaman onu bugün kaçırmışım kimin haberiydi ve ne kadar limitimiz varmış.O yalanmış bizim daha fazla varmış hala
Biz gercekten bayern münihe dönüsmüsüz, fc hollywood.Florya Survivor kampına dönmüş durumda şu an
Baya yakinmis yav, SindelfingenLudwigsburg tarafiari rts
Sen
Anlik sinir ile her sey soylenebilir.Abi adam Galatasaray’a küfür ettiği belirtilen bir adama karşı Galatasaray’ı savunuyor.
Yemişim kaptanını.
He yalandır Kerem çıkar Gökhan’a söver zaten şu an bir yalanlama var mı yok?
Gökhan’a sövecek bir durum yok yani.
Anlık sinir ile taraftar Kerem’e kötü oynanan maçlarda sövüyor diye 8 aydır trip de atmayacaksın o zaman.Anlik sinir ile her sey soylenebilir.
1 bjkli Gs kaptanına sövemezKerem ya da kulüpten Gökhan’a okkalı bir yalanlama gelene kadar Gökhan Dinç’e sövmenin anlamı yok.
Durduk durmadık yere Kerem’e sövmüyor.
Galatasaray formasına sövüyorsan ben de sana sövüyorum diyor. Camia içinden biri kursa şu cümleyi kahraman ilan edersiniz.
4 yerden teyitli bilgi diyor. Ya herhangi bir yalanlama gelmezse ne yapacaksınız?
Kaptan dediğiniz adam leş gibi oynayıp bir de kulübe sövecek kaptan diye koruyacak mısınız yine?
Salih ile Orkun yabancı avrupa'da. Bizde yerli sıkıntısı var.
Bayern dışı beğeniyorum kendisini bir hayli yav psg ile ucl de final oynatması chelsea kariyeri , vs ile.Yeryüzünde beğenmediğim tek alman rtaş
Overrated bana göre
Benim son üç maddeyle ilgili bir yorumum olmadı.1 bjkli Gs kaptanına sövemez
şampiyonlukta ne katkın var diyemez
3e 5e bakmadan satın diye akıl veremez
kereme kızalım da bu şerefsizin yaptığını da makul göstermeye çalışmayalım bi zahmet