Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En başından beri söylüyorum. Amaçları Okan Buruk u istifa ettirmek ya da başarısızlıkta göndermek ve asıl amaç Terim i getirmek. Hocaya planlı bir kumpas kuruluyor ve buna bazı oyuncularda alet ediliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 255883Ekli dosyayı görüntüle 255884Ekli dosyayı görüntüle 255885
Hocam haklı olabilirsin de FT bir efsane yani, herkesin sevmesi normal.

Bu demek değilki Okan hocamın kuyusunu kazıp, FT gelsin istesinler.

Zaha 1 aya baba demeye başlardı

Icardi soyismini Terim olarak değiştirirdi

FT’nin farklı bir etkisi var insanlar üzerinde, Diagne bile baba diyordu.
Evet Icardi ye katiliyorum ama Zaha konusunda emin değilim FT cana yakın olmayan insanları hemen damgalayabiliyor. Düşünebiliyor musun FT Zaha yi uyardıktan sonra Zaha ellerini yana açtığını :asd:

FT de bu topa girmez bence ama Ebru da böyle mevzularda sallamaz.

Yönetim içinde bir şeyler döndüğü belli ama.
Seçimden beri çok net fatih terim havası var adminim içeride. Normalde Fatih terim böyle havalarda hep gölge olarak dururdu fakat seçimden sonra sürekli somut şekilde duruyor

Ben hatta son günlerde çıkan metin Öztürk ve bazı yöneticilerin istifa edeceği haberlerini doğrudan Fatih terimle ilgili olabileceğini düşünüyorum

Dursun ozbek neden ft yi getirmek istesin ki

Ft geldigi 2. Gun ne cenk kalir ne metin

Dursun ozbegin bunlari gondericek gucu yok da acaba ft gelsin sutlasin mi diyor

Okan hocanın son 2 senede yaptığı hocalık 96-00 dönemini çıkar Fatih hocanın bütün kariyerinden üstünde. Fatih hocanın şampiyon olduğu hiçbir dönemde şikeciler bu kadar güçlü değildi.( 96-00 dönemi hariç).

Okan hocanın son 2 senede yaptığı hocalık 96-00 dönemini çıkar Fatih hocanın bütün kariyerinden üstünde. Fatih hocanın şampiyon olduğu hiçbir dönemde şikeciler bu kadar güçlü değildi.( 96-00 dönemi hariç).
Adamlar 2013’te uefa kupası finali oynuyordu neredeyse. Kıl payı kaçırdılar, 2012 ve 2014 arası fener şu anki halinden 3 kat daha iyi takımdı. Aysalla kavga etmese o dönem 3 sene şampiyonluk gelecekti

Arkadaşlar Fatih hocamız efsanemizdir de lütfen Fatih Terim hiç majör hata yapmazdı gibi davranmayın.

Hata yapmayan TD olabilir mi? Yani mümkün mü?

Eleştirinin de bir mantığı olsun

Adamlar 2013’te uefa kupası finali oynuyordu neredeyse. Kıl payı kaçırdılar, 2012 ve 2014 arası fener şu anki halinden 3 kat daha iyi takımdı. Aysalla kavga etmese o dönem 3 sene şampiyonluk gelecekti

2012-2014 arası bizim kadroda selçuk-melo-sneijder falan vardı kadro kalitesi olarak biz daha üstündük. Uefa yarı finalini de aykut kocaman futboluyla gördüler iyi top oynadıkları falan yoktu

Uluslararası maçlardan men yemek gibi bir durum mümkün değil de eğer bu yönetim böyle bir şey yaşatırsa taraftar daha ilk maçtan bunları istifa ettirtmez ise önce yönetimin sonra böyle taraftarın ta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt