Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Aşık: “Fenerbahçe'nin harcama limiti neredeyse dolu , oyuncu satmadan oyuncu alamayacak vaziyette.”

Evet 10 sene sonunda dolmuş cok sukur
Ya bu limit işleri hikaye. Türkiye’de neredeyse bütün kurumlarda olduğu gibi futbol kulüplerinde de nakit para yok.

Taraftar tepkisinden dolayı ‘limit sıkıntısı’ koydular adını 2 senedir.

Digneyi isterim ben zımba gibi bek ama kiralık niye bıraksın Aston Villa geçen sezon 3500dk oynattığı adamı? Limit kalmadığı için piyasadaki her sol beke kiralık teklif edeceğiz galiba

Bu cocuk bu fizikle nasil top kesicek.
1000088597.webp

Digne gelirse müthiş olur çok kaliteli oyuncu, Aston Villa sol beke Maatsen'i aldı Moreno da var ellerinde bir ihtimal oluşabilir sanki. Zaniolo'dan ötürü Aston maçlarına bakma fırsatım olmuştu ve Digne ciddi manada sağlam bir oyuncu. Tempolu ve oyun kurucu özellikleri olan bir isim top tekniği çok iyi.

Digneyi isterim ben zımba gibi bek ama kiralık niye bıraksın Aston Villa geçen sezon 3500dk oynattığı adamı? Limit kalmadığı için piyasadaki her sol beke kiralık teklif edeceğiz galiba
Digne taş gibi adamdı eli ayağı sağlamsa kiralık opsiyonlu gelsin yaşı 31 ama 2-3 sene götürür

Bizimkiler Davinson'u satıp free olarak Hermoso yu çekecek. Kalan parayla da 10 numara ve iki beki yedekleme işi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt