- 26 Ocak 2021
- 41.027
- 40.280
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhabirlerden bilipte söylemeyenler var.Kim transfer ettirdi.Önerildi mi?emre utkucan mi? Yoksa okan hoca hücumcu bek isteyip ona göre mi bu öneri yapildi.Bu arada isimlerden bagimsiz, 6 ayda bir dunyada sol bek transferi yapan baska bir kulup oldugunu kimse bana inandiramaz. Sol bek icin kim scout ekibinde oyuncu izliyorsa onun gozune kus boku gitmis olabilir.
sen rahat olLocko yok transfer listemizde. Zaten istesek de 14-15 kagit vermeyecek bizimkiler.
angelino neyse de köhn'ü hakikaten 3'lü savunmayla oynatsan orda bile geri dönüşlerde sırıtır öyle bi adam. kim buldu getirdi, galatasaray'a yakıştırdı, umarım soyunma odasında edilen küfürlerden payını alıyodur o kişi de.Bu arada isimlerden bagimsiz, 6 ayda bir dunyada sol bek transferi yapan baska bir kulup oldugunu kimse bana inandiramaz. Sol bek icin kim scout ekibinde oyuncu izliyorsa onun gozune kus boku gitmis olabilir.
O cocuk stoper degil miydi?Digneyi oldum olası beğenirim çok iyi bektir 1-2 sene üst seviye katkı verir arkasına da al yasin özcanı o mevkiyi daha da düşünme
O cocuk stoper degil miydi?
Yav ben oraya ekstra örnek diye özellikle yazıyorum gelmişsin son 10 yıldaki nadir isimleri diziyorsun. Bu isimler dışındaki 50 tane yabancı ne oluyor bu durumda.Melo-Sneijder-Riera-Elmander (sadece son 10-15 yılı sayarsak)? Bence tam tersi, sahiplenecek yerli şu an bulmak daha zor.
25 temmuz haberiymis galeyana gelmeyelim beylerKöhnun paketlenisi Okan bey tarafından engellendi haberi gelirse Okan Beyle çok fena bozuşuruz.
Keremde 15 civarı teklif gelmisken gitmeliKöhnun paketlenisi Okan bey tarafından engellendi haberi gelirse Okan Beyle çok fena bozuşuruz.
TD ppsi ha. Yazdık bunları Naci.Keremde 15 civarı teklif gelmisken gitmeli