Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sol bek + 1 orta saha + 1 kanat + Yusuf Yazıcı eğer ki Abdülkerim giderse +1 stoper daha olur.

Kerem+ Köhn+ Zaha'da 27-28 civarı bir para gelirse Locko+ Yasin Özcan+ Sallai 3'lüsünü yapabilir miyiz? Herhalde burada en zor oyuncu Locko'yu almak olur.

Zaha gitmez gibi kerem giderse de yerine alınacak yerli kanat yok şu anda anca yusuf demiri kiralayıp yerine yusuf yazıcıyı alıp keremin yerine de yine yabancı bir sol kanat almak en mantıklısı

Zaha gitmek istemiyor, zaten bize gelmeden once de Arabistan'dan teklifler almisti hic birine bakmadi bile.
Zaha’nın gidişi daha mühim şuan.

Ama çocukları falan yaşanası bir yer olmasına özen gösteriyor. Bu yüzden Arap topraklarına gitmeyecektir.

Bu kerem araplara gitmek için menajerini değiştirmedi mi. Araplara giden adam moskovaya uçarak gider. Gene bilip bilmeden sallanıyor.

Okay ya da Berat sudan ucuzdu. İkisinden birini yerli mevzusu için alacaktık.

Birini ts diğerini başakşehir kaptı.

son 2 senedir halukların yönetim operasyonu olduğu belli oluyordu zaten

parayı yarın koç verse o gökhan onun da borusunu öttürür

Zaha’nin gitmesi cok zor

Iyi bir sözlesmesi var birakip gidecegini zannetmiyorum veya ikna süresi uzun sürebilir diyelim

Sol bek, orta saha, kanat ve stoper alinacak galiba. Agustos ayinda kadroda bu kadar transferi de anlamadim daha 3 hafta evvel en fazla 3 transfer yapacagiz diyen yoneticiler, simdi 3 transferden sonra bir 3-4 tane daha yapacak.

Super planlama. Bu kulube bir profesyonel yabanci sportif direktor gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt