Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
O kimHasan Hüseyin müthiş konuşuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kimHasan Hüseyin müthiş konuşuyor
Bazen bana da öyle geliyor hocam ben barışın kendisiyle barışık iyi niyetli birnoyuncu olduğunu düşünüyorum kerem in hırsı biraz yarışır gibi oluyor bazenYerli tayfasi net bir sekilde Baris‘i disliyor
Milli takimda da görüldü bu
Fotolarda Kaan, Apo, Yunus ve Kerem birlikte takilirken Baris fenerlilerle takiliyordu
Özellikle Kerem‘in Baris‘a karsi büyük bir kiskanclik duygusu oldugunu düsünüyorum
+Apo 15'e gitse iyi transfer parası çıkarSpartak Moskova, Derrick Köhn ve Kerem Aktürkoğlu için resmi teklif yaptı. (Serhan Türk)
• Derrick Köhn - 7 milyon Euro
• Kerem Aktürkoğlu - 13 milyon Euro
Hep bu taraf mı suçlu yani. Barışın fenerli tayfayla takılması yeni değil ki yıllardır ismaille kanka olduğu için o tarafa yanaşıyor.Yerli tayfasi net bir sekilde Baris‘i disliyor
Milli takimda da görüldü bu
Fotolarda Kaan, Apo, Yunus ve Kerem birlikte takilirken Baris fenerlilerle takiliyordu
Özellikle Kerem‘in Baris‘a karsi büyük bir kiskanclik duygusu oldugunu düsünüyorum
Fakir Tetesi![]()
Hep bu taraf mı suçlu yani. Barışın fenerli tayfayla takılması yeni değil ki yıllardır ismaille kanka olduğu için o tarafa yanaşıyor.
Belki de bu konuda sorun barıştadır belki.
7m+13m+15m = 35m+Apo 15'e gitse iyi transfer parası çıkar
o kimhasan hüseyin mi
Eskiden bu isimde biri yok muydu? Bu cocugun babasi mi acaba?![]()
Yáser Asprilla - Oyuncu profili 26/27
Yáser Asprilla, 22, Kolombiya ➤ Girona FC, 2024'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 14.00 mil. € ➤ * 19 Kas 2003, Bajo Baudó, Kolombiyawww.transfermarkt.com.tr
Köhnü daha ucuz yap ve o farki Kereme ekle. Almanlara göre Köhn icin 10% pay varmis.Kohn 8 kerem 13.5 son
Locko-Digne arasi gidip geliyoruz.Kime aldık ??
Sanrım Dribling konusunda da iyi, devre arasında adı bizimle anıldığında en çok bu özelliğini duymuştumLocko Boey kadar olmasa da defansta hiç fena olmaz, hücum konusunda da bence özellikle pres oyununa büyük destek verir.
Köhn’ü satmadan alıp, sonrasında Köhn’ü satmalıyız.