Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli tayfasi net bir sekilde Baris‘i disliyor

Milli takimda da görüldü bu

Fotolarda Kaan, Apo, Yunus ve Kerem birlikte takilirken Baris fenerlilerle takiliyordu

Özellikle Kerem‘in Baris‘a karsi büyük bir kiskanclik duygusu oldugunu düsünüyorum
ismail yüksek ve irfancan ile takılan barısı dıslamak dogrudur

yerli kimi alacaz lan
Günayı yollayıp bahadır (trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)

Sağbeke u.kaan yıldız(trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)

Metehanı mecbur kiralık yollayıp yerine ayberk karapo/y.emre çift/yahut x herhangi potansiyelli genç savunmacı (trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)

Barışla beraber 4 ediyo,4 kişi lazımdı

Emirhan ilkhan da olabilir ama biraz tuzlu olur diğer saydıklarım ucuz etin yahnisi,rotasyonda duracak yusuf yazıcılara yasin özcanlara zekilere 5-10 domalmak aptallık olur

Yabancı kanat hariç yerli kanat da lazım,aral şimşir,başar önal,naci ünüvar alınabilecek isimler ama tanımıyorum,u19da emir bars diye bi velet var bi ışık var sanki onu alabiliriz

Hep bu taraf mı suçlu yani. Barışın fenerli tayfayla takılması yeni değil ki yıllardır ismaille kanka olduğu için o tarafa yanaşıyor.

Belki de bu konuda sorun barıştadır belki.
Tabii ne yasandi bilemeyiz, bir tarafi suclamak yanlis olur olayi bilmeden

Ama aylar önce daha sezon bitmeden Kerem ve Baris‘in küs olduklari konusulmaya baslanmisti, ben ona dayanarak bir tahmin yürüttüm

Bence olayin kaynagi Kerem ve Baris‘in arasindaki mevzu ve belliki diger yerliler Kerem‘den yana taraf tutuyorlar

Spartak Moskova, Derrick Köhn ve Kerem Aktürkoğlu için resmi teklif yaptı. (Serhan Türk)

• Derrick Köhn - 7 milyon Euro
• Kerem Aktürkoğlu - 13 milyon Euro
Okan Hocanın herhangi bir yerli oyuncusunu şu anda göndereceğini sanmam Kerem,Abdülkerim den Kaan, Berkan a kadar. Kerem de Abdülkerim de ayrılmak istiyor olabilir ama Okan Hoca konuşup ikna edecektir

kerem'in kaçırdığı ve tekrar edilen penaltısında, barış'ın hayatında penaltı atmış gibi topu almaya çalışıp yaptığı hareketler hem büyüğü hem kaptanına müthiş gereksiz bir saygısızlıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt